Brzo i lako - kremasta poslastica kojoj nećete odoleti.
Jednostavan recept za ukusan kolač koji će vas oduševiti.
Sastojci:
100 grama mlevenog keksa
60 grama putera, otopljenog
450 grama krem sira
50 grama smeđeg šećera
Dve kesice pudinga od vanile
Dva jaja
Četvrtina šolje jogurta
Za ukrašavanje: šlag, banana iseckana na kolutiće
Priprema:
Rernu zagrejte na 160 stepeni. U okrugli pleh za tortu stavite papir za pečenje.
Pomešajte mleveni keks sa puterom, tako da dobijete smesu koja podseća na vlažan pesak.
U odvojenoj činiji, umutite krem sir, prah za puding od vanije, jaja, šećer i jogurt, dok ne dobijete ujednačenu smesu.
Od keksa sa puterom u plehu formirajte koru, pa sipajte fil, poravnajte ga odozgo, i pleh stavite u jedan veći koji ćete do pola napuniti ključalom vodom, tako da bude do polovine pleha u kojem je čizkejk.
Pecite oko 50 minuta, a zatim izvadite i ostavite da se sasvim ohladi.
Ukrasite šlagom i kolutovima banane i služite.
Imate li vi neki dobar recept za čizkejk?