• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Genetika Glembejevih" otvara 23. Teatar fest u Banjaluci

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Premijerom predstave "Genetika Glembajevih", u nedjelju, 4. jula, u Narodnom pozorištu Republike Srpske biće otvoren 23. Teatar fest "Petar Kočić".

 Teatar fest Petar Kočić Genetika Glembajevih Izvor: MONDO/ Vedran Ševčuk

U okviru festivala biće izvedeno sedam predstava, a sve počinju u 20.00 časova, saopšteno je iz Narodnog pozorišta Republike Srpske.

Drugog dana festivala, u ponedjeljak, 5. jula, publika će moći da pogleda predstavu "Balkanski špijun" u izvođenju Narodnog pozorišta iz Beograda.

U utorak, 6. jula, na repertoaru je predstava "Pukovnik Ptica" Gradskog pozorišta Podgorica, u srijedu, 7. jula, "Kreketanje" Narodnog pozorišta Tuzla, a u četvrtak, 8. jula, predstava "Ko je ubio DŽenis DŽoplin" u izvođenju Srpskog narodnog pozorišta Novi Sad i Omladinske prestonice Evrope Novi Sad /OPENS/.

Predstava Zvezdara teatra "Osama - kasaba u NJujorku" biće odigrana u petak, 9. jula, dok će festival u subotu, 10. jula, biti zatvoren izvođenjem predstave "Ana Karenjina" Novosadskog pozorišta.

Iz Narodnog pozorišta Republike Srpske napominju da su ulaznice za predstave puštene u prodaju, te da je radno vrijeme biletarnice od 13.00 do 20.00 časova svakim radnim danom i subotom od 17.00 do 20.00 časova. 

Povezano

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop