• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uskoro kraj "Hladnog piva": Kekin će se posvetiti solo karijeri

Autor Nikolina Damjanić

Zagrebački pank rok sastav Hladno pivo će poslije turneje "35 za 35" napraviti dužu koncertnu pauzu, najavila je danas promoterska kuća Los Endželes ejdžensi.

 Hladno pivo pravi koncertnu pauzu Izvor: Mondo - Slaven Petković

Kako je navedeno, bend ulazi u posljednju fazu svoje turneje na kojoj 35 godina rada slavi sa isto toliko koncerata, a njihovi nastupi tokom septembra i oktobra biće "posljednja prilika za vidjeti Hladno pivo na jedno duže razdoblje".

Los Ejndželes ejdžensi je na svojoj Facebook stranici najavila da će se nakon toga autor i pjevač Mile Kekin posvetiti "solo karijeri, a ostali momci idu dalje s Gerila mejnstrim projektom".

Hladno pivo očekuju do kraja turneje svirke 8. oktobra u Novom Sadu, 14. oktobra u Zagrebu, 15. oktobra u Beogradu, 21. oktobra u Sarajevu, 22. oktobra u Mariboru i 29. oktobra u Humu.

"Da, istina je. Nakon ove fenomenalne koncertne godine od jeseni nastavljamo različitim putevima. Ali dotad se gledamo i vidimo još, a možda popijemo i rakijicu u Humu", napisao je Kekin na svojoj Facebok stranici.

Pročitajte i ovo

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

СА

Панк бенд за дјецу и тинејџере.

štreberka

Nevjerovatna energija, nevjerovatan bend! Nedostajaće njihov zadrti pank rok i ludačka atmosfera na koncertima. Da sam znala ranije, pratila bih ih na ovoj posljednjoj turneji kao manijak.

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop