• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Orijentalno veče u banjalučkom Domu omladine

Oko 220 ljubitelja orijentalnog plesa uživao je sinoć na Orijentalnoj večeri u banjalučkom Domu omladine

 Orijentalno veče u banjalučkom Domu omladine Izvor: MONDO

U jednoipočasovnom programu „Orient Journey Vol. 3 - In memoriam to Maja Purisic“  publici se predstavilo oko 50 plesačica iz Plesnog studija „Oriana & Oria“, „Faraon“, „Isis“ i „Atika“ iz Banjaluke, te Nana iz beogradskog PS „Tribalica D. C“.

Aleksandra Tešanović, osnivačica, koreografkinja i instruktorka Plesnog studija “Oriana & Oria”, koji su ujedno bili organizatori ovog događaja, zadovoljna je urađenim.

Bilo je genijalno večeras! Prezadovoljna sam. Drago mi je da je odziv publike bio veliki i da su ljudi zadovoljni. Čula sam nekoliko komentara koji kažu da je svaki put sve bolje i bolje, tako da sam sretna. Večeras smo predstavili razne stilove orijentalnog plesa i folklorne podstilovem trajbl, koji je opet nešto novo u gradu. Predstavili smo i našu najmlađu grupu i naše goste », istakla je Aleksandra.

Banjalučani su aplauzima ispratili energične plesne tačke, a ovacijama nagradili raskoš i ljepotu dijela kulture Orijenta, uživajući u bogatim stilovima i podstilovima ovog plesa.



I gošća iz Beograda, Nana iz PS “Tribalica D. C.”, uživala je nastupajući među Banjalučanima i Banjalučankama, koji su njene tačke nagradili ovacijama. Podijelila je svoje utiske o ovom događaju.

Ovo je bila, nažalost, jedna tužna prilika što smo se okupile, a s druge strane opet mislim da su ove devojke pokazale veliki entuzijazam. Večeras smo plesale za Maju – kazala je, dodavši da se predstavila publici u duetu sa Tešanovićevom, te da je imala jednu solo tačku koja je bila inspirisana vinom.

Cilj događaja je bio da se čuva uspomena na Maju Purišić, a po reakcijama publike, plesačica i organizatora veče je bilo više nego uspješno.


(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop