• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinju dani kulture "Banjaluka Srebrenici"

U Srebrenici će, pod pokriviteljstvom Ministarstva prosvjete i kulture RS, od 6. do 12. juna biti održani Dani kulture "Banjaluka Srebrenici".

 Počinju dani kulture "Banjaluka Srebrenici" Izvor: MONDO

To je rekao Srni Vlado Milovanović, direktor Narodne biblioteke Srebrenica koja organizuje ovu manifestaciju u saradnji sa srebreničkim Centrom za kulturu i opštinom.

Nakon svečanog otvaranja programa, zakazanog za sutra u 17.30 časova u srebreničkom Centru kulture, ljubiteljima umjetnosti predstaviće se glumci Narodnog pozorišta Republike Srpske sa predstavom "Odumiranje međeda" po tekstu Branka Ćopića.

U okviru sedmodnevnog programa srebreničkoj publici brojnim sadržajima predstaviće se Narodna i univerzitetska biblioteka, Narodno pozorište i Dječije pozorište, Muzej Republike Srpske, Muzej savremene umjetnosti, Arhiv i zavod za zaštitu kulturno-istorijskog i prirodnog nasljeđa Republike Srpske.

Tokom trajanja Dana kulture "Banjaluka Srebrenici" svakog dana biće organizovane slikarske radionice za mlade Srebreničane koji su nadareni i vole slikarstvo.

Prema najavi organizatora,otvaranju manifestacije prisustvovaće i pomoćnik ministra prosvjete i kulture Republike Srpske Irena Soldat-Vujanović.

(Srna/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop