• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željku Miloševiću nagrada "Raša Plaović"

Glumac trebinjskog Gradskog pozorišta Željko Milošević dobitnik je nagrade "Raša Plaović" za najbolje glumačko ostvarenje petog "Repasaž" festivala.

 Željku Miloševiću nagrada "Raša Plaović" Izvor: MONDO

Festival u Ubu, u Srbiji, okuplja pobjednike nacionalnih pozorišnih festivala regiona. Milošević je nagrađen za glavnu ulogu u koprodukcijskoj predstavi Gradskog pozorišta Trebinje i Kulturne scene "Male stvari" - "Laki komad", koja je kao predstavnik BiH, nastupila u konkurenciju šest pobjedničkih predstava sa državnih festivala bivše Jugoslavije.

Predstava "Laki komad", po tekstu Nebojše Romčevića, a u režiji Željka Miloševića, za učešće na regionalnom festivalskom finalu u Ubu odabrana je kao najbolja predstava Festivala pozorišta BiH "Fedra" u Bugojnu.

U predstavi "Laki komad", osim Željka Miloševića, igraju Jelena Dragić, Vesna Đurić, Danko Špec, Miodrag Šešelj i Jelena Vukosav.

Milošević je rekao Srni da su nastup i priznanja na "Repasaž" festivalu koji je završen sinoć uslijedili nakon, takođe, uspješne turneje predstave "Laki komad", koja je izvedena u Zvorniku, Šapcu i Sremskoj Mitrovici.

(Srna)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop