• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Tamo i nazad" 11. decembra u Banjaluci

U utorak 11. decembra u SD "Obilićevo" u Banjaluci biće održana hit - pozorišna predstava Stevana Koprivice "Tamo i nazad", sa početkom u 20 časova.

 "Tamo i nazad" 11. decembra u Banjaluci Izvor: MONDO

Organizator urnebesne muzičke komedije, u kojoj glavne uloge igraju Andrija Milošević i Marinko Madžgalj, je Queen Estrada. Muziku i tekst potpisuje Saša Milošević Mare, režiser je Jug Radivojević, a producent Milutin Bata Karadžić. 

Miki (basista ) i Peđa (akademski muzičar) dožive saobraćajnu nesreću i smrtno stradaju ali se ne mire sa tom činjenicom. Jasno im je da  ispred sebe vide nekakav put, ili stepenište, na čijem je kraju plavo svjetlo. 

Miki i Peđa shvataju da ne mogu da se vrate tamo gdje su bili, u život, ali da im nešto brani da odu prema svjetlu. Nisu ni živi, ni mrtvi. Muzičari, da ne bi ostali između života i smrti, odlučuju da pretresu svoje živote, da "očiste dušu", ne bi li tako uspjeli ili da se izbave ili da konačno umru...

Druženje fanova i potpisivanje autogram karata biće organizovano u RK "Oviesse" na dan predstave u 15 časova. Ulaznice, čiji broj je ograničen, već su u pretprodaji na blagajni SD “Obilićevo” i koštaju deset KM. Informacije i rezervacije ulaznica na tel. 066 905 399.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop