• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Popart market: Unikati na poklon

Popart market, svojevrsni dizajnerski buvljak održan je u četvrtak u banjalučkom Domu omladine.

 Popart market: Unikati na poklon Izvor: MONDO

Bila je ovo odlična prilika da domaći kreativci, stvaraoci i umjetnici pokažu svoje rukotvorine, a posjetioci da pazare unikatan nakit, domaću kozmetiku, i različite rukotvorine. Odlično posjećen, posebno kada uzmemo u obzir da je održan dan prije Međunarodnog dana žena, market je i ovaj put doživio uspjeh.



Osim ručno rađenog nakita, koga je na štandovima najviše, a koji plijeni raznolikošću, dobrim idejama i zaista povoljnim cijenama, veliko interesovanje vladalo je i za kozmetiku iz domaće radinosti. Zdravi i mirisni sapuni koji plijene mirisom i rustičnim izgledom, kreme i melemi u divnim pakovanjima, kuglice za kupanje, balzami, samo su dio bogatog repertoara proizvoda.



Bilo je tu i ručno rađenih torbica, kapa i manjih odjevnih predmeta, unikatnih maski, ekoloških pelena za bebe, zidnih i ručnih satova, ali i kristala, amajlija, koje, navodno, tjeraju lošu energiju i pomažu da se na stvari ljepše i pozitivnije gleda...



POGLEDAJTE FOTOGALERIJU!

„Danas, u vrijeme kada se globalni brendovi sve više šire, a troškovi zakupa prostora i promocije rastu, nije lako kreativnu strast pretvoriti u održivi poslovni poduhvat. Zato Popart market postoji. Mi prepoznajemo potrebu umjetnika, dizajnera i uopšte kreativaca da stvore svoj "mali" brend, svoju priču, pružajući im priliku da izađu na tržište te da pokažu šta mogu i šta umiju. U isto vrijeme pružamo prliku građanima i gostima Banje Luke da pronađu jedinstvene i kreativne proizvode napravljene s mnogo pažnje i ljubavi“, kažu organizatori dešavanja, Udruženje anonimnih artista i OSBL.

Popart market se dešava u okviru platforme Fusion Design Week.

(Vesna Kerkez, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop