• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tuča na beogradskom Sajmu knjiga?!

Navodno su se fanovi dvoje autora pokoškali, jer su se dvije promocije održavale istovremeno, a govornici se nadjačavali preko razglasa.

 Tuča na beogradskom Sajmu knjiga?! Izvor: MONDO

Najpre su u ponedjeljak posjetioci mogli da posmatraju žestok verbalni incident između učesnika tribine "Politika Itake", održane u čast 120. godišnjice rođenja Miloša Crnjanskog.

Zakačili su se zakleti suparnici, pisac Slobodan Vladušić i kritičar Goran Lazičić, ali je, srećom, stvar ostala samo na burnoj svađi.

Zatim su se u utorak obožavatelji pjesnikinje Gordane Ane Dabić i muzičkog umjetnika Dragana Karolića koškali, jer su njih dvoje imali zakazane promocije štand do štanda, u isto vrijeme.

Na štandu "Poete" Dabićeva je predstavljala zbirku "Oči govore", a na susjednom "Nove poetike" Karolić je promovisao autobiografiju "Memoari jednog gej muzičara".

Govornici su pokušavali da se nadjačaju putem razglasa, pa je cijela situacija bila bučna i haotična, a onda su se posvađali njihovi fanovi koji su željeli da neometano slušaju promocije jednog, odnosno drugog autora. Morala je, piše "Telegraf", da reaguje i policija koja ih je razdvajala.

(MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop