• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banja Luka u znaku fotografije

Banjalučani će od 14. novembra moći vidjeti najbolje umjetničke fotografije na 7. Međunarodnom salonu fotografija "Banja Luka 2013".

 Banja Luka u znaku fotografije Izvor: MONDO

"Na izložbi će biti izloženo oko 4500 fotografija od 430 autora iz 58 zemalja svijeta", rekao je organizator izložbe Milorad Kašćelan.

Međunarodni žiri je od mnogih izabrao najbolje u tri kategorije,slobodna kolor,slobodna crno-bijela i arhitektura u kojoj su autori mogli da biraju između kolor i crno- bijele fotografije, i iz svake nagradio po 15 autora.

"Ovo je jedna od značajnijih izložbi u regionu i trajaće mjesec dana tako da će svi posjetioci moći vidjeti odabrane radove i uživati u djelima najeminentnijih autora kada je u pitanju kreativna fotografija", kazao je Kašćelan.

Salon fotografije već treću godinu ima patronat Međunarodne federacije fotografske umjetnosti - FIAP , i najveća je fotografska manifestacija u Bosni i Hercegovini.

Svaku od ovih izložbi, odnosno salona, prati izuzetan katalog visokog kvaliteta, što samo upotpunjuje kompletnu sliku o nivou i značaju organizovanih manifestacija.

Izložba će biti otvorena 14. novembra 2013. godine, u 19 časova u velikom izložbenom salonu Kulturnog centra Banski dvor u Banjaluci.Ulaz je besplatan.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop