• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navali narode - predstava u izlogu!

Predstavu "Glad" reditelja Andreja Nosova gledaće samo 20 ljudi, ali i svi oni koji provire u izlog KC Beograda na Trgu Republike

 Navali narode - predstava u izlogu! Izvor: MONDO

Predstavu "Glad" reditelja Andreja Nosova u kojoj igraju Mirjana Karanović, Branko Cvejić, Hristina Popović...gledaće samo 20 ljudi, ali i svi oni koji provire u izlog Kulturnog centra Beograda na Trgu Republike.

Predstava "Glad" Kulturnog centra, Hartefakta i JDP-a, koja će premijerno biti izvedena 6. decembra u "Pop Up" prostoru, bavi se intimnim životima sedmoro ljudi, i predstavlja nešto sasvim novo kada je izvođenje predstava u pitanju.

Glumci će sjediti za stolom zajedno sa publikom. U izlogu.

"Važno je da glumci igraju za ljude za stolom, a ne za nekoga ko sjedi 'tamo negdje u mraku", rekao je reditelj Nosov. "Svako ko kupi kartu za predstavu dobiće svoje mjesto za stolom, na kojem će stajati kartica sa njegovim imenom", rekao je reditelj i dodao da je na ovaj način, ali i stavljanjem predstave u "izlog" želio da stvori mogućnost da pozorište otvori svoje "bedeme".

Što se tiče same "Gladi", nastala je kroz razgovor glumaca, reditelja i dramaturga Vuka Boškovića - ona i jeste i nije biografska predstava, ali priča priču koju svi na nekom planu proživljavamo - Čega smo "gladni" i šta nas to tjera da ne prihvamo stvari kakve jesu, već "alavo" tražimo još.

"Ovo je  proces u kojem sam saznala dosta toga o sebi", rekla je Hristina Popović. "Znala sam da sam 'gladna' ljubavi, ali sam otkrila mnogo više...Mislim da sam kao čovjek puno narasla i porasla i tokom proba sam postavila sebi mnogo pitanja koja sigurno ne bih sama sebi tek tako postavila".

Glumci i publika će biti "izloženi"6. decembra, reprize su 7, 8, 9. i 10. decembra u 22 sata, a cijena ulaznice je 2.000 dinara.

(MONDO, foto: YouTube/screenshot)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop