• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvorena "Laktaška zima"

U Laktašima otvorena kulturno-turistička manifestacija "Laktaška zima".

 Otvorena "Laktaška zima" Izvor: MONDO

Nastupom djece iz vrtića "Princeza Katarina Karađorđević", malih bibliotekara i djece iz Centra za djecu, mlade i porodicu danas je u Laktašima otvorena kulturno-turistička manifestacija "Laktaška zima".

Tokom manifestacije, koja će trajati do 5. januara, biće održan godišnji koncert Kulturno-umjetničkog društva "Slavko Mandić", veče posvećeno odraslim čitaocima "Dan biblioteke", "Veče za odrasle" uz degustaciju kuvanog vina laktaških vinara i muziku, te Dječija nova godina uz klovnove, kreativne radionice i predstavu za djecu amaterskog pozorišta "Daske" Laktaši.

Načelnik opštine Laktaši Milovan Topolović izrazio je zadovoljstvo što će građani ove lokalne zajednice moći da osjete svečanu atmosferu na glavnom trgu u prazničnim danima i svima poželio srećnu i uspješnu Novu godinu.

"Nadam se da će ovo biti mjesto gdje ćemo se svi zajedno zabavljati, družiti i uživati u prazničnoj atmosferi", rekao je Topolović i zahvalio organizatorima na uloženom trudu.

Tokom "Laktaške zime" na centralnom trgu postavljeni su izložbeno-prodajni štandovi na kojima će posjetioci moći da kupe razne novogodišnje i božićne poklone, suvenire i slične predmete ručne izrade.

Ovu manifestaciju prvi put organizuju udruženje "Osmjeh žene" Laktaši i Turistička organizacija uz podršku opštine, Centra za kulturu i obrazovanje, te vrtića "Princeza Katarina Karađorđević".

Radno vrijeme izložbeno-prodajnih štandova radnim danima biće od 9.00 do 17.00 časova, a vikendom od 11.00 do 18.00 časova.

(Srna)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop