• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako se to govori ćirilicom?

Autor mondo.ba

"Piši kao što govoriš: ćirilicom" - slogan je pod kojim nastupa Ministarstvo prosvete i kulture Republike Srpske na 60. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu.

 RS na beogradskom Sajmu knjiga Izvor: Goran Sivački, mondo.rs

Objedinjeni nastup Srpske organizuju Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji uz podršku Ministarstva prosvjete i kulture, a u saradnji sa Narodnom i univerzitetskom bibliotekom Republike Srpske, Akademijom nauka i umjetnosti Republike Srpske, Univerzitetima iz Banjaluke i Istočnog Sarajeva i Udruženjem izdavača Republike Srpske.

Kao i prethodne, i ove godine na jednom mjestu nalaziće se štand za nacionalno predstavljanje i štand Udruženja izdavača Republike Srpske, saopšteno je iz Predstavništva Republike Srpske.

Predsjednik Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske Rajko Kuzmanović danas je na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, gdje su promovisana izdanja ANURS-a, rekao da je zadovoljan izdavaštvom te ustanove u posljednjih godinu dana, ističući da je nauka osnovna pokretačka snaga.

Kuzmanović je dodao da ova ustanova njeguje knjigu i daje podršku i naučnim radnicima van Srpske, te da je od prošlogodišnjeg sajma Akademija objavila 25 naslova što, kako je ocijenio, nije malo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop