• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Besplatno na Salon knjiga u Novom Sadu

Sajam traje jedan dan duže, a u sredu ulaz besplatan.

 Besplatno na Salon knjiga u Novom Sadu Izvor: MONDO

Međunarodni salon knjiga u Novom Sadu, koji je, zajedno s pratećim izložbama, za šest dana posetilo više od 30.000 ljudi, biće produžen za jedan dan, a ulaz će u sredu biti besplatan, saopštili su organizatori.

Međunarodni salon knjiga, Međunarodnu izložbu umetnosti "Art Expo" i Međunarodni salon nameštaja i opreme u Novom Sadu tokom šest sajamskih dana videlo je više od 30.000 hiljada posetilaca.

Prema rečima izvršnog direktora za sajamske delatnosti Novosadskog sajma Imelde Monarov Čuljak, poslovna sajamska godina počela je uspešno, a izlagači su zadovoljni nastupom i prodajom.

Kvalitet sajmova ogleda se i u tehničkoj organizaciji priredbi na kojima je Novosadski sajam ugostio više od 50 istaknutih ličnosti iz kulturnog i javnog života, rekla je Imelda Monarov Čuljak.

Ona je dodala da se uspeh sajamske priredbe posebno može pripisati jedinstvenoj izložbi "Od Pikasa do Marine Abramović", velikoj književnoj manifestaciji "Dani Laze Kostića", organizaciji izložbi dobitnika nagrade "Sava Šumanović" i izložbi karikatura "Pjer" na Salonu knjiga.

Organizovano je i oko 40 promocija, susreta s piscima i pesnicima, a predstavljeni su i brojni novi naslovi i edicije, kao i aktuelne tendencije u primenjenom stvaralaštvu.

Brojnim gostima, koji su proteklih pet dana posetili novosadski sajam knjiga, veliku pažnju su privukle posete Tonija Parsonsa, Vide Ognjenović i Olje Ivanjicki. (Beta/www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop