• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Premijera mjuzikla "Star is born" u decembru

U Narodnom pozorištu RS trenutno se priprema nova predstava "Star is born", mjuzikl-kabare u režiji Miloša Paunovića prema tekstu Branislava Pipovića.

 Premijera mjuzikla "Star is born" u decembru Izvor: MONDO

Riječ je o kabaretskoj predstavi sa elementima mjuzikla u kojoj će igrati Slađana Zrnić, Boris Šavija, Sandra Ljubojević, Vladimir Đurđević, Velimir Blanić, Anja Stanić, Željko Erkić, Đurđa Vukašinović, kao i balerine Ana Rosić i Ana Radanović.

"Radimo predstavu koja nije mjuzikl u klasičnom smislu, jer za to nemamo novac... Naša predstava će biti u formi mjuzikl-kabare", kaže za "Euro Blic" jedna od najboljih glumica Narodnog pozorišta RS Slađana Zrnić, koja je prije nekoliko godina specijalizirala upravo na mjuziklu u Beogradu.

"Predstava 'Star is born' govori o ljudima koji su bili istinske rođene zvijezde, s vrhunskim talentom kojem se svijet divi. Svi oni, međutim, završe svoj život brzo i tragično. Ova predstava govori o umjetnosti, neiscrpnoj energiji, danonoćnom trudu i potrebom za ljubavlju. Kroz mjuzikl-kabare ispričaćemo živote Elvisa Prislija, Džima Morisona, Majkla Džeksona, Fredija Merkjurija, Bili Holidej, Merlin Monro", kaže Slađana Zrnić.

Premijera predstave "Star is born" najavljena je za decembar.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop