• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje Festival radosti i smijeha u Banja Luci

Prvi "Festival radosti i smijeha" biće svečano otvoren u Banja Luci u utorak u 18 sati u Parku Petar Kočić.

 Počinje Festival radosti i smijeha u Banja Luci Izvor: MONDO

U 19 sati i 30 minuta Beogradsko dramsko pozorište predstaviće se domaćoj publici predstavom "Ne igraj na Engleze" u Dječijem pozorištu RS, a dva sata kasnije u Kulturnom centru Banskog dvora Arsen i Matija Dedić će održati koncert.

Narednog dana, u 19 časova u multipleksu "Kozara" počinje revija filmova Bore Todorovića, a ovaj velikan srpske kinematografije će doći na prvu projekciju.

U okviru festivala publici će se predstaviti i Plus Teatar iz Novog Sada, predstavom "Ljubinko". Predstava počinje u 20. 30, održaće se u Dječijem pozorištu RS. Iste večeri, posle 21 u klubu "Kruna " će nastupiti najpoznatiji srpski DJ i producent elektronske muzike Marko Nastić.

Treći festivalski dan počinje prikazivanjem filma Bore Todorovića u 19 sati. Dva sata kasnije biće igrana predstava "Stilske vježbe" Zagrebačkog teatra "Planet Art" u Diječijem pozorištu.

Istovremeno, u multipleksu "Kozara" će biti prikazan film "Kad Miki kaže da se boji", a gost je rediteljka Ines Pletikos.

Festival se nastavlja u petak u 18 sati u Banskom dvoru, predavanjem psihologa Ljiljane Krnete na temu "Smijeh, radost i optimizam". Sat vremena posle toga, Bora Todorović je na filmskom platnu u "Kozari", a u 20.30 u Dječjem pozorištu su "Atelje212" i predstava "Art".

Iste večeri u Sportskoj dvorani Borik biće održan veliki rok koncert na kome će nastupiti "Revolt", ovogodišnji predstavnik BiH na Evroviziji Laka, Urban, Darkwood Dub i grupa Majke. Iste večeri reditelj Nenad Mitić predstaviće u svoj film "Jet Set" u multipleksu "Kozara"

Poslednjeg dana festivala, u 11 sati u Banskom dvoru biće održana radionica Kluba smeha iz Beograda. Ulaz je besplatan, kao i na projekciju filma Bore Todorovića u 19 sati. Festival zatvara Jugoslovensko dramsko pozorište predstavom "Noć ubica".

Pokrovitelji "Festivala radosti i smijeha" su Ministarstvo prosvete i kulture u Vladi Republike Srpske, Grad Banja Luka i m:tel.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop