• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Talasanje" 2. februara u Tvornici

Autor mondo.ba

Časopis "Talas" organizuje u petak 2. februara u banjalučkom klubu Tvornica žurku na kojoj će nastupiti tuzlanski kantautor Davor Matošević i banjalučki bend Pajperov smijeh.

Žurka je simbolični početak "crowdfunding" kampanje čiji je cilj skupljanje 30 posto novca za pokrivanje štampe časopisa na godišnjem nivou. Iz Talasa navode da im je namjera da na jednom mjestu okupu što više ljudi o kojima su pisali i "takoreći ponude prisutnima jedan drugi vid čitanja časopisa".

"Veče će početi u 20:30 nastupom tuzlanskog kantautora Davora Matoševića, čovjeka sa naslovne strane četvrtog broja Talasa. Nakon njega nastupaće momci iz banjalučkog benda Pajperov smijeh, inače, pobjednici nedavno održane mostarske gitarijade, a intervju s njima je objavljen u drugom broju Talasa.

Na jednom stolu će svoje albume izlagati autori okupljeni oko udruženja strip-autora Deveta dimenzija, a veliku priču o njima možete naći u četvrtom broju časopisa. Tu će biti i Mladen Đukić, s kojim smo razgovarali u trećem broju Talasa. I možda najbitniji detalj, po sniženoj cijeni ćemo moći da uživamo u Gorštak pivu, a svi koji žele moći će da upoznaju i Nikolu Galića, čovjeka koji ga proizvodi i kojeg smo stavili na naslovnu stranu drugog broja Talasa. Realno, ko ne želi da upozna čovjeka koji je prodao stan da napravi pivaru", kaže urednika Talasa Boris Maksimović.

Dešavanje je otvorenog tipa, a ulaz je besplatan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop