• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šezdeset "Priča iz izolacije" u konkurenciji za nagradu!

Autor mondo.ba

Na ovogodišnji, četvrti po redu regionalni konkurs "Priče iz komšiluka", čija je tema "izolacija", prilavilo se šezdeset autora iz BiH, Srbije, Hrvatske i Crne Gore.

 Šezdeset "Priča iz izolacije" u konkurenciji za nagradu! Izvor: Screenshot

Sve priče koje smo dobili, a koje su zadovoljavale uslove konkursa, objavili smo na našem portalu, kao i na facebook stranici Priče iz komšiluka, preko koje čitaoci mogu i dalje da glasaju.

Rok za prijem priča istekao je noćas, a glasanje je moguće još deset dana, do 2. juna u ponoć.

Ove godine, zbog objektivnih i više nego očitih razloga, konkurs je simboličan, baš kao i nagrada, ali smo nastojali da održimo kontinuitet i ne pokleknemo pred "nevidljivim neprijateljem". Zato smo izabrali, ne baš najsretniju varijantu glasanja "lajkovima", koja najčešće ne rezultuje izborom najkvalitetnije pobjedničke priče, već one čiji autor ima najviše prijatelja, rodbine, pratioca itd...

Međutim, izuzetno nam je drago što su priče koje su do sada dobile najviše glasova ("Sine, majka je dobro" i "Baka") ZAISTA DOBRE, i ako neka od njih bude pobjednička to će biti potpuno zasluženo.

Pored navedenih radova, i mnoge druge odlične priče su dobile pažnju i glasove naših čitalaca (na primjer "Ulica srećnih ljudi", "Saragosa", "Dino"...), a tu su i priče koje su "zaradile" tek poneki "lajk", a prema našem mišljenju zaslužuju mnogo više ("Smeh i suze", "Pedeset koraka sna", "Teta Kate i barba Špiro", "Lada", "Tvorac grimasa", "Moje će uspomene biti dosadne"...)

Zato, preporučujemo vam da narednih desetak dana ponovo "pročešljate" sve pristigle radove, nema ih baš toliko puno :) i glasate za svoje omiljene! I da 3. juna, zajedno, proglasimo ovogodišnjeg pobjednika Priča iz komšiluka!!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop