• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rokaj u novu školsku godinu!

Autor mondo.ba

Banjaluka će ove godine na zanimljiv način obilježiti početak škole. Banjalučki klinci održaće mini koncert u subotu, 29. avgusta na platou u banjalučkom parkiću u bašti Rock Simphony.

 Rokaj u novu školsku godinu! Izvor: mondo.ba

Događaj pod nazivom "Rokaj u novu školsku godinu" obilježiće početak školske 2020./2021. godine, koja će se, zbog pandemije korona virusa, odvijati pod znatno drugačijim uslovima od dosadašnjih.

Cilj je da se ukaže na potrebu aktivnog učestvovanja cijele zajednice u pomoći mališanima da se što kvalitetnije uhvate u koštac sa brojnim školskim obavezama koje ih očekuju u predstojećem periodu.

Kako su saopštili Danijel Dakić, tv voditelj i Dragan Moconja gitarista, koji organizuju ovaj jedinstven događaj, mališani muzičke škole MMS u srcu Banjaluke će izvesti čuvenu pjesmu grupe Guns N Roses - Knocking On Heavens Door, a kojom se na simboličan način želi ukazati da je, bez obzira na okolnosti, "od kolijevke do groba najljepše đačko doba" i da ne postoji ništa značajnije i ljepše za đake, nastavnike i roditelje od početka nove školske godine! 

"Podršku ovom događaju dale su brojne medijske kuće. Ističemo posebnu zahvalanost za fotografije i pomoć u organizaciji banjalučkom fotografu Vedranu Ševčuku Alfu i za podršku drugim mnogobrojnim banjalučanima, koji, zbog poštovanja propisanih mjera nadležnih, koje podrazumijevaju javna okupljanja sa manje od 50 osoba, neće ovom događaju prisustvovati, a organizatori podvlače da će svi učesnici nositi maske i biti na odgovarajućoj distanci", stoji u saopštenju.

Događaj je zakazan za 10 časova i 30 minuta.

Pratite Mondo.ba na FacebookuInstagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop