• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spice Girls na Eurosongu 2012?

Najpoznatiji ženski pop sastav na planeti mogao bi ponovo da se okupi i naredne godine u Azerbejdžanu predstavlja Veliku Britaniju.

 Spice Girls na Eurosongu 2012? Izvor: MONDO

Izbor za Pjesmu Evrovizije će biti održan tek u maju naredne godine, a već su počele glasine o učesnicima. Poslije najave da bi se u prijestonici Azerbejdžana mogao pojaviti Dejvid Heselhof kao predstavnik Holandije, uslijedila je nova - Spice Girls.

Popularna petorka se prije četiri godine okupila i krenula na svjetsku turneju, ali je sve puklo - opet zbog svađe članica grupe. Međutim, "duh evrovizije" će, možda, da ih opet ujedini.

Iako ova informacija još uvijek nije zvanično potvrđena, sigurno je da bi Viktorija Bekam, Melani Braun, Ema Banton, Melani Čisholm i Geri Halivel imale veliku podršku fanova iz cijele Evrope i bile glavni favoriti za pobjedu.

Britaniju je prošle godine predstavljala grupa Blue, koja je kao i Spice Girls bila popularna devedesetih, međutim njihova pjesma "I Can" se baš i nije dopala evrovizijskoj publici pa su završili na solidnom 11. mjestu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop