• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kastel Rock Fest: Najbolje od domaćeg rokenrola

Autori mondo.ba Autori Vesna Kerkez

Povodom 12. po redu Kastel Rock Festa koji će ove godine biti održan od 15. do 17. juna na banjalučkoj tvrđavi Kastel, organizatori su danas upriličili druženje novinara sa izvođačima.

U Banjaluku su stigli Marko iz benda "Piloti" i frontmen Kiki Lesendrić, Bajaga, Aki Rahimovski i Milan Đurđević iz benda "Neverne bebe".

Siniša Tomić, organizator festivala upoznao je prisutne s programom i podsjetio da su ulaznice za festival u prodaji po cijenama od 20 KM za dnevne i 50 KM za trodnevne ulaznice. Možete ih nabaviti putem servisa kupikartu.ba, kao i na Trgu Krajine.

Uvijek dobro raspoloženi Bajaga najavio je specijalni nastup na Kastel Rock Festu.

"Mislim da će banjalučka publika imati priliku da premijerno čuje novi program koji spremamo za ovaj nastup. Uželjeli smo se Banjaluke, nismo svirali ovdje relativno dugo i jedva čekamo sredinu juna da se družimo", kazao je Bajaga.

I ostali izvođači su se složili da je Kastel Rock Fest rijetka prilika da se pripadnici stare jugoslovenske škole rokenrola sastanu na jednom mjestu i podijele pozornicu.

Bila je ovo i idealna prilika za promociju novog albuma benda "Piloti". Album se zove "Rekla je da u mojoj glavi čuje gitare i bubnjeve", a sadrži čak 20 novih pjesama.

Detalji o festivalu čekaju vas na OVOM LINKU.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop