• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop za 27. 12. 2012.

Šta vam danas poručuju zvijezde pročitajte u MONDO horoskopu!

 Dnevni horoskop za 27. 12. 2012. Izvor: MONDO

Ovan

Ukoliko imate vremena, sredite kuću, kupite jelku ili makar stavite osvjetljenje za predstojeće praznike. Sredite vaše stvari i posjetite porodicu ili prijatelje ili ih pozovite u goste. Nostalgični ste.

Bik

Nemojte se prejedati, jedite laganiju hranu. Rasporedite novčana sredstva pravilno, da biste mogli da uložite novac u nešto ili kupite neke stvari koje dugo želite.

Blizanci

Ukoliko se preračunate dobro, shvatićete gdje Vam je novac. Dobro razmislite kako ćete rasporediti novac koji ćete dobiti u narednim danima, ostavite nešto da imate u kući, nemojte sve potrošiti odjednom.

Rak

Pitajte pijatelja da Vam pomogne savjetom, ili da nešto uradi za Vas. Najbolje bi bilo da to uradite i da se pripremate za odmor u narednim danima. Nemojte dozvoliti drugima da vide koliko ste napeti. Opustite se.

Lav

Nemojte se nervirati zbog nekih papira i dokumenata. Razmislite da li možete još neke stvari da uradite povodom toga, ako ne možete, onda ništa. Čekajte da sve dođe na svoje.

Djevica

Pazite šta potpisujete. Danas je dobro jedino da vadite neka dokumenta, i to u više primjeraka. Ostale ozbiljne pregovore i dogovore odložite za neki drugi dan. Bolje polako, nego prebrzo.

Vaga

Ukoliko imate mogućnosti pokušajte da obnovite neki jezik koji ste odavno učili. Ako imate stare knjige, može i tako, a možete kupiti i rječnik. Zapišite snove na papir, kažu da se tako najlakše i ostvare.

Škorpija

Stres je i dalje tu. Napeti ste. Naglašena je seksualnost i višak energije uopšte. Pokušajte da tu energiju usmjerite u nekom kreativnom smjeru. Udovoljite sebi.

Strijelac

Provedite lep dan sa partnerom ili prijateljima. Jako ste lepo raspoloženi, iako Vam se razne misli roje. Sve je to normalno u današnje vrijeme, uključujući i tu nestabilnost koja Vam smeta. Budite strpljivi u poslu i odnosima pa će sve doći na svoje.

Jarac

Ukoliko imate dva posla ili ne možete da uskladite obaveze sa poslom, to nije tako dobro jer će tu neko morati da trpi. Ili posao ili porodica. Recite partneru ili objasnite porodici da Vam je razumijevanje preko potrebno, jer Vi morate da radite. Samo se dobro organizujte i sve će biti u redu.

Vodolija

Budite zabavni, iako ste možda nervozni jer znate koliko Vas obaveza očekuje u narednim danima, neka ovo bude uvertira za praznično raspoloženje koje slijedi. Bavite se sportom, hobijem, nečim novim. Nemojte gubiti vrijeme, to je jedino bitno.

Ribe

Dani koji slijede će biti jako zabavni, pa možete srediti kuću da se osjeti praznična atmosfera. Oraspoložite se tako što ćete oraspoložiti ljude oko Vas. Sreća u porodici je i Vaša sreća.

(Specijalno za MONDO astrolog Jovana Vilomonović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop