• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop za 07. 01. 2012.

Šta vam danas poručuju zvijezde saznajte u MONDO horoskopu!

 Dnevni horoskop za 07. 01. 2012.  Izvor: MONDO

Ovan
Jako ste napeti, ali gledajte da energiju potrošite planirajući naredne dane, ali i zabavljajući se, najbolje sa partnerom. Pokušajte da prištedite nešto novca. Ovaj dan će Vam biti lijep i ako ga provedete u krugu porodice.

Bik
Ukoliko danas imate zakazane neke bitne razgovore, odložite ih za neki drugi dan. U suprutnom, budite spremni, koncentrisani i dobro organizovani. Nemojte se raspravljati sa partnerom danas, nikako. Probudite strast u sebi.

Blizanci
Odmorite se od posla, ne opterećujte se toliko. Bilo bi dobro da napravite plan rada. Pokušajte da uradite nešto za sebe. Sredite dokumenta, ili ormar sa odjećom.

Rak
Provedite prijatno veče sa partnerom, ako ne, onda sa porodicom. Danas je dan da se posvetite sebi, zabavi, da uživate. Nemojte se umarati, to ostavite za naredne dane, kada ćete imati puno posla.

Lav
Sredite dom, uživajte sa porodicom. Bilo bi dobro da uz čašu vina završite dan, da se opustite i odmorite. Pokušajte da poklonite pažnju porodici, dok i dalje traje praznično raspoloženje. Iako možda niste idealno raspoloženi, to se može lako srediti uz dobru hranu i odmor.

Djevica
Pročitajte neku novu knjigu, ali i provjerite da li ste platili sve račune. Pripazite se u prevozu i kada prelazite ulicu. Ne morate svima da pričate šta mislite.

Vaga
Brinete se oko novca, oko stabilnosti, ali bilo bi dobro da počnete da štedite. Pokušajte da na novac ne gledate kao na nešto što se mora potrošiti, nego kao sredstvo ulaganja u budućnost. Kupujte samo stvari koje su Vam neophodne.

Škorpija
Okrenite se sebi, svojim potrebama. Niko ne može biti bitniji od Vas. Nemojte obraćati pažnju na ljude koji Vas iritiraju, ne dozvolite nekom da Vas izbaci iz takta. Opustite se.

Strijelac
Odmarajte se, uživajte danas. Nemojte dozvoliti da Vam bilo ko pokvari raspoloženje. Odgledajte neki dobar film, slušajte muziku. Opustite se jer ćete u narednim danima imati više energije i bolje ćete raditi.

Jarac
Provedite sjajan dan sa prijateljima i porodicom. Zabavite se, razmijenite ideje i organizujte se kako da ostvarite sve planove.

Vodolija
Oslobodite se stresa na poslu, organizujte se bolje, iskoristite slobodne dane za odmor. Pokušajte da se ne nervirate oko stanja na poslu, već se samo potrudite da ubuduće budete bolji.

Ribe
Pokušajte da udovoljite sebi. Ukoliko ste u mogućnosti idite na neki kraći put. Pokušajte da se opustite, jer ćete imati i previše aktivnosti narednih dana. Usredsredite se na opuštaje i mir sa porodicom, a ne na obaveze.

(Specijalno za MONDO astrolog Jovana Vilimonović)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Aca iz doboja

Horoskop je super

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop