• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop za 15. 01. 2013.

Šta vam za danas poručuju zvijezde saznajte u MONDO horoskopu!

 Dnevni horoskop za 15. 01. 2013.  Izvor: MONDO

Ovan
Ne obraćajte pažnju na to šta vam drugi pričaju, nego gledajte šta rade. U proteklom periodu ste se naslušali svega, a sada je vrijeme da sve to ignorišete i da se okrenete poslu, jer će se stanje u vezi srediti samo.

Bik
Dobit kroz razgovore sa drugim ljudima. Kontakti Vam pomažu da ostvarite novčanu dobit, zato samo polako. Razgovarajte sa drugima da vidite da li mogu da Vam pomognu, a i ako ne mogu ne zatvarajte zauvijek ta vrata.

Blizanci
Biće vam dobro na poslu. Dolazi do nekog olakšanja, valjda ćete se Vi osjećati dobro, pa ćete moći sa lakoćom sve da završite. Komunikacija na poslu je vrlo bitna, da bi Vam ljudi pomogli, budite fini i nasmijani, naročito u ovom periodu, jer od lošeg raspoloženja nema neke koristi.

Rak
Dolazi do nekih poteškoća u odnosima sa drugima, pa i u vezama. Generalno, trebalo bi samo da se opustite i da pustite partnera da diše. I obrnuto. Bez nervoze. Ukoliko možete otputujte negdje sa voljenom osobom.

Lav
Napeti odnosi sa partnerom. Tokom cijele nedelje je tako. Svi će Vas pritiskati da se prilagodite njima, a Vama to nikako neće biti prijatno. Mogući su manji nesporazumi u komunikaciji, ali sve će se lako izgladiti ukoliko do problema dođe.

Djevica
Novi kontakti. U prevozu, preko telefona, preko drugih ljudi. Svašta se dešava, samo je na Vama da ne uletite u neku lošu kombinaciju. Ne brzajte. Polako. Lagani flert je uvijek moguć.

Vaga
Posle dužeg vremena, obaveze popuštaju. Manje ih je i bićete rasterećeniji. Krenite sa novim obavezama mirno, staloženo i ne gubite vrijeme na bespotrebne stvari.

Škorpija
Počinju da se raspliću stvari u ljubavnim odnosima krajem nedjelje. Nema više ćutanja, sad je bitan samo razgovor i djelovanje. Još uvijek su neke stvari nejasne, ali definitivno počinje sve pričom da se rješava,

Strijelac
Završio se jedan težak period, sada za par dana počinje bolji perod za bilo kakva potpisivanja i dogovaranja. Konretne stvari se dešavaju, ništa što je uopšteno nije pogodno za poslovne prilike. Porodica Vam može pomoći ne bi li napredovali. Bar će Vam biti lako da organizujete život.

Jarac
I dalje traje period dobrih promjena na poslu i pozitivnih dešavanja, tako da iskoristite to što bolje možete. Možda nećete imati dovoljno vremena da se posvetite svim obavezama koje posao donosi, ali ne nervirajte se zbog toga. Dobra organizacija rješava sve.

Vodolija
Imaćete dosta posla i poslovnih prilika. Samo budite pozitivni i sve će se samo srediti. Nemojte praviti neke velike promjene u poslovanju, nego radite kao što ste i do sada radili. Budite istrajni i sve će biti u redu. Osobe koje nisu iz vašeg grada će Vam pomoći.

Ribe
Stanje na poslu je dobro, imaćete više posla nego odlično. Novčana nadoknada će biti takođe povoljna po Vas iako mislite da ipak neće ništa biti od isplate. Uprkos svemu, samo budite pozitivni i na vrijeme krenite sa obavljanjem svojih obaveza. Sve će doći na svoje.

(Specijalno za MONDO astrolog Jovana Vilimonović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop