• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop za 21. 01. 2013.

Šta vam za danas poručuju zvijezde saznajte u MONDO horoskopu!

 Dnevni horoskop za 21. 01. 2013. Izvor: MONDO

Ovan
Bićete zadovoljni jer će Vam se možda uvećati prihodi. Moguća su kraća poslovna putovanja. Na poslu nemojte gubiti vrijeme na nebitne stvari, nego radite ono što Vam je rečeno. Usredsredite se. Možda Vas partner iznenadi nekim svojim izjavama.

Bik
Gledajte kako da na nov unesete neke novine u svoj rad, pitajte i druge za pomoć ako Vam je potrebna. Ne žurite, osim sa starim obavezama koje morate da odradite.

Blizanci
Mogući su problem sa nekim sitnicama, koje Vas mogu izbaciti iz takta. Ne obraćajte pažnju na ljude čije Vam namjere nisu jasne, ali i nemojte vjerovati svakome. Pazite sa kim i o čemu pričate, neke stvari se mogu okrenuti protiv Vas. Imate puno posla.

Rak
Nemojte se nervirati oko problema na poslu. Kroz rad za druge možete napredovati. Osjetićete nalet pozitivne energije početkom mjeseca, ali će vas obaveze i umor opet vratiti u ustaljeni tok. Kad se iznervirate bolje bi Vam bilo da ćutite. Pazite na dokumenta, opremu za posao i na zadate rokove.

Lav
Ukoliko ste u vezi, nećete imati nikakvih problema, sem želje za slobodom. Ukoliko niste u vezi, može Vam biti zabavno jer imate potpunu slobodu.

Djevica
Počinju promjene na poslu. Neke davne želje Vam se mogu ostvariti. U tome Vam pomažu mlađe ženske osobe, obrazovani ljudi, stranci ili oni koji su na neki način uticajni. Šta god da poželite može Vam se ostvariti

Vaga
Ukoliko sarađujete sa inostranstvom, ili ljudima koji nisu izvašeg mjesta, biće to vrlo uspješna saradnja. Isto važi i za one koji se bave stranim jezicima ili turizmom. Poslovna putovanja ili rad u inostranstvu su mogućnosti koje biste mogli darazmotrite.

Škorpija
Mogući su problemi sa neplaćenim računima od prije. Moraćete zaradu da podijelite na više stvari, možda Vam neće ostati mnogo. Neka muška osoba sa kojom ste već sarađivali na neki način Vam može napraviti problem. Vrijedno radite, trud će kasnije biti nagrađen. Ništa nije uzalud.

Strijelac
Promijenite stav prema poslu. Gledajte kako da privučete klijente. Skrenite pažnju na sebe svojim radom. Ukoliko ne radite, ne očajavajte nego uložite novac u neki zanat, vještinu ili počnite da pravite planove kako da nađete posao ili da poboljšate postojeći.

Jarac
Problemi sa otplatom kredita. Suočite se sa realnom slikom svijeta. Budite praktični i odgovorni. Štedite. Iako Vas naposlu zatrpavaju obavezama, prihvatite to sa razumijevanjem, jer nema ko umjesto da Vas da završi sav taj posao.

Vodolija
Možete očekivati lijepa dešavanja, udvaranja sa raznih strana. Izlazite i upoznajte nove ljude. Osjećaćete se lijepo i privlačno, pa i samodovoljno. Bićete sigurni u sebe. Mogući su kontakti sa strancima. Uživajte.

Ribe
Pritisak na poslu je očigledan, ali nađite način da sebi uljepšate radno vrijeme. Budite pozitivni. Ukoliko imate mogućnost da radite kod kuće, to bi bilo idealno. Vi koji ste nezaposleni, pitajte partnera da Vam pomogne u nalaženju novog radnog mjesta.

(Specijalno za MONDO astrolog Jovana Vilimonović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop