• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop za 29. 01. 2013.

Šta vam zvijezde za danas savjetuju saznajte u MONDO horoskopu.

 Dnevni horoskop za 29. 01. 2013.  Izvor: MONDO

Ovan
Očekujte priliv novca. Nema više zastoja u poslu. Osjeća se manji pritisak, iako sada na red dolaze nove obaveze. Budite realni.

Bik
Problemi u vezi se rješavaju. Ukoliko želite da porazgovarate o nečem bitnom, sad je vrijeme za to, kao i za nove planove. Nemojte biti naporni partneru, može doći do problema.

Blizanci

Ne zanemarujte zbog posla obaveze koje imate kod kuće. Karijera je bitna, ali i porodica. Uskladite sve koliko je moguće.

Rak
Dobra komunikacija i na poslu i kod kuće. Rješavate svaku nesuglasicu u hodu. Neko kraće putovanje koje ste planirali još prije, sada može da se ostvari.

Lav
Manji novčani dobici. Ukoliko se bavite trgovinom ili pisanjem, možete očekivati plodan period. Gledajte ako možete da što prije obavite posao da biste uživali, a možda na prijatnoj, romantičnoj večeri ugovorite i neki posao.

Djevica

Budite smireni, staloženi, ne stvarajte scenario u glavi na osnovu nečijih riječi. Možda taj neko neko nije ništa toliko loše uradio, kako se vama čini. Ne tumačite sve tek tako, razmislite dobro, pa tek onda kažite drugome šta mislite.

Vaga
Ukoliko Vas neko tjera da radite nešto što ne možete ili ne umijete, budite iskreni i kažite da ne znate, ali se nemojte svađati. Budite ljubazni i staloženi - možda će Vam baš ta osoba zatrebati kasnije.

Škorpija
Dosta razgovora sa prijateljima. Ali možete u nekom trenutku da pomislite da se stvari iz prošlosti ponavljaju, no, nije to baš tako. Valjda ste nešto naučili pa iskoristite to. Uživajte u slobodi ako ste sami, družite se sa starim prijateljima.

Strelac
Iako će Vas nervirati sve na poslu, ali i inače, pokušajte da nađete nešto što će Vas umiriti, oraspoložiti. Potražite pomoć prijatelja, možda i samo razgovor, savjet.

Jarac
Širite listu kontakta, trebaće vam jednog dana, prije svega poslovno. Možda odete na neko dugo željeno putovanje.

Vodolija
Dolazi do nekog pomaka u vezi sa poslom, završetaka nekih obaveza koje su Vas dugo mučile. Sve će se završavati mnogo brže nego inače, ali ćete se ipak nervirati. Najbitnije je da stvari više ne stoje u mjestu

Ribe

Dosta iznenađenja, i prijatnih i neprijatnih od strane partnera. Nemojte se izletati o vašem mišljenju o nekim drugim osobama, a ni partneru ne pričajte baš sve što misliteo nekim osobama. Neko Vas može pogrešno shvatiti.

(Specijalno za MONDO astrolog Jovana Vilimonović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop