• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop za 08. 02. 2013.

Šta vam danas savjetuju zvijezde saznajte u MONDO horoskopu!

 Dnevni horoskop za 08. 02. 2013. Izvor: MONDO

Ovan
Ukoliko ste u vezi, nećete imati nikakvih problema, ali gledajte da se dogovorite sa partnerom kako da najbolje iskoristite slobodno vrijeme, odvojeno ili zajedno. Ukoliko niste u vezi, imate potpunu slobodu, pa je iskoristite.

Bik
Očekuju Vas promjene na poslu. Drugi ljudi Vam mogu pomoći da se snađete, vjerovatno prijatelji. Šta god da poželite može Vam se ostvariti, ali bitno je da imate dobru ideju.

Blizanci
Ako sarađujete sa inostranstvom, ili ljudima koji nisu iz Vašeg mjesta, imaćete uspjeha. Poslovna putovanja ili rad u inostranstvu su dobre prilike. Proširite vidike, stvari mogu biti bolje nego što djeluju na prvi pogled. Posvetite se obrazovanju.

Rak
Problemi sa neplaćenim računima. Ako zaradu podijelite na više stvari, možda Vam neće ostati mnogo. Ne nervirajte se previše oko novca.

Lav
Promijenite stav prema poslu. Gledajte kako da privučete klijente. Danas je dan za dogovore i pregovore. Veče je odlično za izlazak ili uživanje sa partnerom ili prijateljima.

Djevica
Štedite. Ako Vas na poslu zatrpavaju obavezama, prihvatite to sa razumijevanjem, jer nema ko umjesto Vas da završi sve što mora da se uradi.

Vaga
Možete očekivati lijepa dešavanja, udvaranja sa raznih strana. Izlazite i upoznajte nove ljude. Osjećaćete se lijepo i privlačno, bićete sigurni u sebe. Mogući su kontakti sa strancima. Uživajte.

Škorpija

Osjećate pritisak na poslu, ali nađite način da sebi uljepšate radno vrijeme. Budite pozitivni. Ukoliko imate mogućnost da radite kod kuće, to bi bilo idealno. Ako ste nezaposleni, zamolite partnera da Vam pomogne u nalaženju novog radnog mjesta.

Strijelac
Bićete zadovoljni jer će Vam se možda uvećati prihodi. Moguća su kraća poslovna putovanja. Na poslu nemojte gubiti vrijeme na nebitne stvari, nego radite ono što Vam je rečeno. Usredsredite se. Možda Vas partner iznenadi nekim svojim izjavama.

Jarac
Gledajte kako da unesete neke novine u svoj rad, potražite pomoć ako Vam je potrebna. Ne žurite, ali se potrudite da ispunite obaveze koje odavno odlažete.

Vodolija
Danas su mogući su problemi, sitnice Vas mogu izbaciti iz takta. Ne obraćajte pažnju na ljude čije Vam namjere nisu jasne, ali nemojte vjerovati svakome. Pazite sa kim i o čemu pričate, neke stvari se mogu okrenuti protiv Vas. Imate puno posla.

Ribe
Nemojte se nervirati oko problema na poslu. Kroz rad za druge možete napredovati. Osjetićete nalet pozitivne energije početkom mjeseca, ali će Vas obaveze i umor opet vratiti u ustaljeni tok. Ako se iznervirate, bolje bi Vam bilo da oćutite. Pazite na dokumenta, opremu za posao i nemojte gubiti iz vida zadate rokove.

(Specijalno za MONDO astrolog Jovana Vilimonović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop