• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop za 10. 02. 2013.

Šta vam danas savjetuju zvijezde saznajte u MONDO horoskopu!

  Dnevni horoskop za 10. 02. 2013.       Izvor: MONDO

Ovan
Bilo bi jako dobro da se okrenete prijateljima i druženju. Pokušajte da se ne nervirate i da ne planirate mnogo toga unaprijed, jer ništa nije sigurno, nemojte gubiti vrijeme na planove za neke stvari koje nisu sigurne.

Bik
Jako je "uzburkano" što se tiče posla, ali nemojte o tome da razmišljate. Ipak je danas nedjelja, pa se ne opterećujte toliko, nego napravite neki raspored za naredne dane, da biste imali makar manje posla u toku nedjelje.

Blizanci

Imate nove ideje, pa pokušajte da ih unovčite. Posavjetujte se sa prijateljima, potražite šta s tim u vezi ima na Internetu... Dobrih savjeta nikad dosta.

Rak

Pokušajte da se ne nervirate oko novca. Bolje bi bilo da razmislite na šta toliko trošite novac i gdje biste mogli da prištedite. Ne kupujte tehničke aparate danas i ne popravljajte ih.

Lav
Razmislite sa kim biste mogli da sarađujete i kako da poboljšate postojeću saradnju. Ne zanemarujte Internet i ideje koje tamo možete naći. Ugodite partneru.

Djevica
Stres zbog posla. Pokušajte da ne razmišljate toliko o svemu, nego se danas opustite, barem jedan dan u sedmici. Napravite sebi malo drugačiji raspored i razonodite se sami ili sa prijateljima i porodicom. Nije sve u poslu.

Vaga
Jako lijep dan za izlaske, zabavu i hobi. Pokušajte da se opustite i zabavite sa partnerom ili prijateljima kod kuće ili u gradu. Radite nešto što volite.

Škorpija
Haos koji se napravi tokom sedmice bi bilo dobro da danas sredite. Pokušajte da se usredsredite na sređivanje doma, a poslije se vidite sa prijateljima i radite šta vam je volja.

Strijelac
Jako dobar dan za komunikaciju, kraća putovanja, kao i juče, pa ako nešto niste stigli, možete odraditi danas. Ako ste učenik ili student, ili neko ko voli da čita, navalite danas na knjigu.

Jarac
Brzi protok novca Vam nikako ne odgovara, jer sve što se zaradi negdje ode. A ako uspijete da imate više poslova, onda ćete možda podmiriti Vaše potrebe. Ne nervirajte se oko novca, nego mislite na nove poslove.

Vodolija
I dalje ste napeti, ali ta nervoza će nestati već sutra. Ugodite sebi, družite se sa prijateljima, a ako Vam nije do toga uradite nešto za sebe, nešto što dugo odlažete. Nisu samo drugi bitni, bitni ste i Vi.

Ribe
Stres ne pokazujte drugima. Neke Vaše riječi mogu biti pogrešno pritumačene, zato bi bilo dobro da gledate samo sebe. Pokušajte da se ne nervirate zbog loših komentara, nego slušajte svoj unutrašnji glas i radite svoj posao kako mislite da treba.

(Specijalno za MONDO astrolog Jovana Vilimonović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop