• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop za 21. 02. 2013.

Šta vam zvijezde danas poručuju pročitajte u MONDO horoskopu!

 Dnevni horoskop za 21. 02. 2013.  Izvor: MONDO

Ovan
Okrenite se ka domu, ka porodici. Pokušajte da se usredsredite na porodicu ili prijatelje, da provedete što više vremena s njima. Uživajte kod kuće poslije posla.

Bik
Danas je odlična komunikacija sa drugima. Pokušajte da odete na kraći put ako imate vremena. Bilo bi dobro da se usredsredite na papire ili dokumenta koje bi trebalo da sredite.

Blizanci
Priliv novca je očekivan. Nemojte se prejedati, ali ako imate namjeru da se malo opustite u tom pogledu, jedite bar zdraviju hranu. Uživajte danas.

Rak
Jako ste nervozni. Ne nervirajte se oko nevažnih stvari, nego razmislite kako da uskladite obaveze sa postojećim planom. Pitajte druge za pomoć, u vezi sa bilo čim, ako Vam je potrebna.

Lav
Odmarajte, ne nervirajte se. Danas će Vam biti najbolje da ostanete kod kuće, makar popodne. Da se izolujete. Samo ugodite sebi jedan dan, pa će sve ostalo biti lakše.

Djevica
Okrenite se ka prijateljima, kao i juče. Pokušajte da svaki vid zabave iskoristite, da se bavite sportom ili da se dogovorite sa prijateljima kako da ideje pretvorite u djelo. Može doći do nesporazuma sa drugima, ali isključite se iz svakog problema.

Vaga
Danas je dan malo opušteniji. Jedva ćete čekati da se vratite kući sa posla. Dobro je to, samo ne pretjerujte sa lenčarenjem ili izbjegavanjem obaveza. Budite umjereni u svemu.

Škorpija

Danas ste jako lijepo raspoloženi. Puni ste elana i orni za rad. To je jako dobro. Možete dati novi duh kolektivu, a napredak u svim oblastima će sa takvim stavom biti siguran.

Strijelac
Niste baš lijepo raspoloženi. Iscrpljeni ste. Spavajte i odmarajte se danas što više možete, a ostavite obaveze za neki drugi dan. Ne pretjerujte sa trošenjem novca.

Jarac
Partner nije baš lijepo raspoložen danas, pa pokušajte da ga odobrovoljite malim znacima pažnje. Svakako će znati to da cijeni. Odličan dan za pregovore i poslovnu saradnju.

Vodolija

Imate puno posla, ali isključite se na trenutke. Pravite pauze. Ukoliko ne radite, mogli biste da reorganizujete kuću na najbolji mogući način. Imate dosta vremena, pa ne žurite.

Ribe
Partner je lijepo rapoložen, provedite prijatan dan danas u šetnji ili izlasku. Na kraju krajeva, romantična večera ili mali znak pažnje, neće škoditi. Zabavite se sa partnerom ili sa djecom.

(Specijalno za MONDO astrolog Jovana Vilimonović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop