• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Loše veze i brakovi na ispitu do jula 2014.

Mars je u Vagi i tako će biti do jula 2014. Taj loš položaj najviše će osjetiti muškarci i to oni umjetnički nastrojeni, neodlučni.

 Loše veze i brakovi na ispitu do jula 2014. Izvor: MONDO

Puceće mnoge loše veze i brakovi, ali i sva ostala partnerstva i zajednice će biti na tasu.

S druge strane, Venera je u Jarcu, iako će biti retrogradna neko vrijeme, to je neće omesti da nastavi sa svojim planovima i željama.

Žene će, više nego inače, očekivati da se muškarci potrude u vezi. Učinite nešto, neće vam pasti kruna s glave, nemojte poslije da kažete da vas nismo upozorili.

Muškarci koji nemaju "petlju" biće, najvjerovatnije, ostavljeni.

Vraćanje u prošlost će obilježiti ovaj period. Preispitivanje, učenje na starim greškama, okupiraće nas do marta 2014. Popravite dotle sve što možete. Ne mislimo na kvarove u kući, na automobilima, tehnici...  već u ljubavnim i porodičnim odnosima.

Ukoliko je to nemoguće, idite dalje, tražite nove partnere.

Kvadrat Mars sa Jupiterom u Raku donosi probleme u porodici. Oni koji žive zajedno ili treba da žive zajedno, moraće da prelome mnoge stvari. Zato se spremite na stresan period, na promjene i to prvih 20 dana januara 2014.

Mnoge stare veze, koje su prekinute, mogu se obnoviti, ali to nije preporučljivo. "Da je valajalo duže bi trajalo", imajte to na umu. Ne ponavljajte stare greške.

Preispitivanja će trajati dok je Venera u Jarcu, do 5. marta 2014. Zatim prelazi Venera u Vodoliju i trebalo bi da bude bolje - stvari će se brže rješavati, nema više odlaganja i vraćanja u prošlost.

Poslije mnogo previranja i gospodarenja Venere, od avgusta se na scenu vraća Mars u Škorpiji.  Dolazi bolja energija, stvari će se brže odvijati.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astroantares.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop