• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop za 8. 2. 2015.

Autor mondo.rs

Šta vam zvezde poručuju za danas saznajte u MONDO horoskopu!

 Dnevni horoskop za 8. 2. 2015. Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

 Ovan

Jako su intenzivne emocije danas. Pokušajte da udovoljite partneru, iako Vam možda nije sve po volji. Jako je bitno da nekad razmislite i o tuđim potrebama, ne samo o svojim. (Pročitajte i ovo: Diznijeve princeze - ko je Ovan?)

Bik

Na poslu ćete morati da pravite kompromise. Gledajte da se pripremite za predstojeći dan. Brinite malo više o svom zdravlju jer je Mesec u Vašem polju zdravlja. Pokušajte da ne jedete previše slatkiša, iako ćete imati potrebu za tim. (Pročitajte i ovo: Diznijeve princeze - ko je BIk?)

Blizanci

Danas radite šta Vam je volja. Dobro ste raspoloženi i gledajte da se uskladite sa drugim ljudima. Bitno je da se bavite hobijem ili nečim što Vam je zabavno, bilo da je to sport ili gledanje filmova. (Pročitajte i ovo: Diznijeve princeze - ko je Blizanac?)

Rak

Pokušajte da našete zajednički jezik sa partnerom. Potrudite se da ne pravite problem u porodici jer nije sve kako ste zamislili. Budite tolerantni. (Pročitajte i ovo: Diznijeve princeze - ko je Rak?)

Lav

Ide Vam se na neki put. Niste loše raspoloženi, možete drugima izaći u susret da biste preneli tu pozitivnu energiju. Potražite savet od prijatelja ako niste sigurni šta treba da uradite u vezi sa nekim odlukama.

Devica

Pokušajte da kupite nešto što planirate od pre. Udovoljite sebi, to je jako važno danas. Spremite omiljeno jelo ili pozovite prijatelje na večeru.

Vaga

Provedite što više vremena sa drugima, to će Vam prijati. Gledajte kako da se uskladite sa vremenom koje imate. Ne kupujte danas kozmetičke proizvode jer možete imati smetnje od istih.

Škorpija

I dalje ste jako napeti, ali od sutra će biti bolje. Već ćete se bolje osećati, samo danas odmarajte što više.

Strelac

Danas je dan za druženje. Mesec je u Vašem polju prijateljstva, pa iskoristite to za aktivnosti sa društvom. Možđete posetiti i frizera.

Jarac

Morate napraviti neki bolji raspored na poslu, potrudite se da se ubrzate, da ne pravite sebi probleme. Gledajte kako da napravite balans između svojih i tuđihpotreba.

Vodolija

Idite na neki kraći put sa partnerom ili porodicom. Posetite rodbinu danas, to će Vas oraspoložiti.

Ribe

Pokušajte da se opustite i da ne mislite toliko o novcu. Upotrebite šarm ako dođe do nesuglasica sa ljudima sa kojima živite ili radite. Sve može da prođe mirno. Uživajte u nedelji.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop