• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Super trik za savršeno pečeno meso

Autor mondo.rs

Krvav, srednje pečen i dobro pečen biftek ili odrezak prepoznaje se po boji, kad se zaseče. Ali, idealna termička obrada može da se prepozna i dodirom, evo kako.

Vrhunski kuvari znaju da prepoznaju savršeno ispečen komad mesa dodirom.

Ako želite krvav odrezak, sredina bi na dodir trebalo da bude meka kao koren palca kad vam je dlan opušten, za srednje pečen - kao kad vam je šaka blago stegnuta u pesnicu, a dobro je pečen kad je tvrd kao kad vam je šaka snažno stisnuta u pesnicu.

Pogledajte video, tako da sledeći put možete da ispečete meso ni previše ni premalo, nego - baš kako treba.

-
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop