• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Razvodi koji su obilježili 2012

Prošla godina bila je veoma burna, bar kada je Holivud u pitanju. Najveće iznenađenje su bili prekidi brakova koji su djelovali baš stabilno.

 Razvodi koji su obilježili 2012 Izvor: MONDO

Sezonu razvoda otvorili su manekenka Hajdi Klum i pjevač Sil. Poslije sedam godina braka sa njim lijepa manekenka je sreću našla sa tjelohraniteljem Martinom Kristenom.

Razvod koji je punio stupce svih tabloida je svakako razvod Kruz-Holms nakon šest godina braka. Mediji su pisali da je Kejti zapravo razvodom od Toma, pokušala da "spasi" svoje dijete od sajentologije.

Nakon samo godinu dana braka Keti Peri i britanski komičar Rasel Brend shvatili su da su "dva različita svijeta". Pisalo se da je za to kriva Brendon i njegova velika želja za seksom, ali je on u jednom od intervjua objasnio kako je pravi razlog razlaza to što nisu bili kompatibilni.

Najveći šok definitivno je bio rastanak Denija De Vita i Ree Perlman nakon 30 godina braka. Razlog njihovog rastanaka je De Vitovo konstantno flertovanje sa drugim ženama.



Isto takav šok izazvao je razvod Džonija Depa i Vanese Paradi poslije 14 godina braka u kome su dobili troje djece. Njihovi predstavnici za medije su molili novinare da ne "raspredaju" priče o njihovom rastanku, jer im je najvažnija privatnost njihove djece.

Na kraju se ispostavili da se Džoni malo "zaigrao" sa koleginicom Amer Herd na snimanju filma "The Rum Diary".

Izgleda da je prošla godina bila "plodna" za razvode ili najave istih, pa ih je Srbiji i regionu bilo mnogo. Pjevačica Leontina se samo nakon tri godina braka razvela od Filipa Pata sa kojim je dobila ćerku Luciju.

Ni u "lijepoj njihovoj" nisu cvjetale ruže,pa su svoje dugogodišnje brakove riješili da okončaju i Boris Novković i Toni Cetinski.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop