• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najavljen Football Manager 2016

Autor mondo.rs

I to čak nije sve! Najavljeni su i Football Manager Touch kao i Football Manager Mobile.

Izdavač Sega je najavio Football Manager 2016, najnoviji deo popularne sportske video igre. Ovogodišnje izdanje biće dostupno od sredine novembra i „obuhvatiće paket sa simulacijama koje su dizajnirane da pruže savršeno iskustvo upravljanja, najširoj mogućoj publici.“ Najznačajnije promene koje donosi Football Manager 2016 predstavljaju Fantasy Draft i Create-A-Club. Fantasy Draft mod vam daje šansu da sastavite tim kako biste se takmičili u mini ligi po vašem izboru, sastavljajući svoj dream team posebno prilagođenim budžetom. Evo i liste najbitnijih novina koju je sastavila Sega:

Create-A-Club opcija po prvi put dozvoljava igračima osnivanje svog kluba. Pored mogućnosti odabira lige u kojoj će se tim takmičiti, imena i boje dresova, možete dodati sebe i prijatelje u sastav tima.

Važna novina za igrače koji koriste praćenje utakmica u 3D modu je pravljenje svog karatkera, kako dajete instrukcije svom timu i kako biste mogli da se priključite slavlju nakon pobede.

Više od 2000 novih animacija Football Manager 2016 meč mehanizam čine jednim od najboljih. Takođe, sada imate bolju kontrolu igre tokom prekida, proširene opcije u pres konferencijama a povrede igrača deluju realnije.

Sega će pustiti u prodaju dve dodatne Football Manager video igre za mobilne uređaje. Football Manager Touch, prethodno dostupna kao quick play mod za igranje u starijim Football Manager video igrama – sada će biti dostupna kao samostalna video igra na Steam-u, kao i na boljim tabletima. Pored Touch verzije, biće dostupna i Football Manager Mobile verzija, prenosi Gamespot.

Pronađite MONDO na Facebooku, Twitteru ili Instagramu!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS