• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novosti na 24Kitchen kanalu

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

U oktobru na kanalu 24Kitchen, u okviru m:tel IPTV-ja, gledajte premijere kulinarskih emisija „Džejmijeva čudesna jela iz jednog tiganja“, „Kraljica čokolade“, „Kuvaj kao Italijan“, „Džon Torod: Irska“ led

 Novosti na 24Kitchen kanalu Izvor: m:tel promo

Takođe i „Putuj, kuvaj i ponovi: Kertis Stoun“ koje vam predlažemo da pogledate radnim danima.

Nove ideje za odličnu hranu, koja se sprema kratko, i za koju ćete isprljati samo – tiganj, donosi nam novi kulinarski serijal „Džejmijeva čudesna jela iz jednog tiganja”, koji stiže 24. oktobra ponedjeljkomod 13.00 časova. Od brančeva do ručkova, večera i slasnih poslastica, ovi recepti su i ovog puta bogati dobrim savjetima, idejama koje štede vrijeme, kao i inovativnim načinima da se smanji stres u kuhinji.

Vrsnu kuvaricu, Kirsten Tibals, poznatija kao kraljica čokolade, gledaćemo u drugoj sezoni emisije „Kraljica čokolade”, od 25. oktobra, utorkom od 13.00 časova, po dve epizode za redom. Tibalsova, koja je poznata pekarka i poslastičarka, predstavlja niz savjeta kako bi peciva pripremljena kod kuće imala ono nešto posebno. Domaćica ovog kulinarskog serijala vjeruje da je čokolada ključ sreće i želi to da dokaže predstavljajući niz ukusnih poslastica prilagođenih pripremi u kućnoj kuhinji.

Izvor: m:tel promo

Pasta, pizza, mocarela, čeri paradajz, pa espreso, italijanski sladoled... Prekidamo ovdje niz jer je u njemu sigurno već nešto što obožavate, ako ne i sve nabrojano. Ako biste voljeli da kuvate kao Italijan, onda je kanal 24Kitchen pravo mjesto za vas, jer upravo na njega stiže treća sezona kulinarskog serijala „Kuvaj kao Italijan”. Gledaćemo je od 26. oktobra, po dijve epizode srijedom od 13.00 časova. U premijernom trećem dijelu ovog serijala, naša domaćica Silvija istražuje vječnu italijansku strast prema domaćim sastojcima i porodičnim kulinarskim ritualima, koju mnogi stanovnici italijanskog porijekla i dan-danas imaju. Svijest o važnosti hrane i porodice i dalje se prenosi s koljena na koljeno.

Izvor: m:tel promo

Irska književnost, muzika i humor dobro su nam poznati ali kakva je situacija sa irskom kuhinjom? U serijalu „Džon Torod: Irska”, koji se emituje od 27. oktobra, četvrtkomod 13.00 časova, popularni australijski kuvar obilazi jedno od ljepših ostrva na svijetu u potrazi za mjestom gdje magični krajolici i ljudi pronalaze savršen odnos topline i bogatstva kroz kulinarstvo. Uz pejzaže od kojih zaista svakome zastaje dah, na Džonovom meniju redaće se i jela koja ništa manje nisu atraktivna.

Druga sezone serijala „Putuj, kuvaj, ponovi: Kertis Stoun” stiže na kanal 28. oktobra, po dvije epizode petkom od 13.00 časova. Serijal prati Stouna dok putuje po svijetu tragajući za novim aromama, a zatim se vraća kući i obučava gledaoce kako da pripreme ukusna jela inspirisana putovanjima.

Uživajte u jeseni i jelima inspirisanim prirodom uz m:tel IPTV i 24Kitchen!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS