• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mtel podržao Međunarodnu konferenciju REDETE 2015

U organizaciji Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci i Univerziteta u Gracu, Austrija, održana je četrvrta Međunarodna konferencija o ekonomskom razvoju i preduzetništvu u zemljama u tranziciji REDETE 2015.


Konferencija je realizovana od 22. do 24. oktobra.

Tim povodom, u ponedeljak, 02.11.2015. godine, sa početkom u 10.00 časova, na Ekonomskom fakultetu organizovan je okrugli sto na kome su prezentovani zaključci konferencije kojima su dati odgovori pitanja na koji način globalizacija, ali i razvoj demokratije i političkog pluralizma utiču na ekonomski razvoj zemalja u tranziciji.

Kompanija Mtel, kao lider na tržištu Bosne i Hercegovine po ekonomskim, ali i po tehnološkim pokazateljima u branši, podržala je organizaciju konferencije REDETE 2015.

‘’S obzirom na to da se ova konferencija bavila uticajem globalizacije na ekonomski razvoj zemalja u tranziciji, bilo je prirodno da Mtel kao članica grupe koju čine kompanije iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, a sada i Austrije, podrži ovu Međunarodnu konferenciju i tako da svoj doprinos u rješavanju ovih naučnih pitanja. Pod korporativnim sloganom Mtel Austrija Bliže kući, uz partnerstvo sa Telekomom Austrija, približavamo ove prostore, što smo učinili i kroz podršku ovoj naučnoj konferenciji’’, izjavila je Milica Stojaković, portparol kompanije m:tel BiH.

Na konferenciji je prijavljeno 92 rada, od čega je 65 prezentovano, a učesnici su bili profesori, doktoranti, i istraživači iz 26 zemalja, uključujući 8 uvodničara iz Velike Britanije, Austrije, Njemačke, Italije i Poljske.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS