• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mondo.ba 14 godina sa vama

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Teška je i turobna godina iza nas. Pandemija koronavirusa se uvukla u svaku poru naših života, promijenila način na koji radimo, opuštamo se, zabavljamo i, generalno, živimo.

 Mondo.ba 14 godina sa vama Izvor: mondo.ba

U takvim okolnostima, malo je razloga za slavlje. U godini u kojoj smo pisali više osmrtnica muzičarima nego tekstova o novim pjesmama i albumima, više vijesti o otkazanim događajima nego o uspjesima sportista ili kreativaca, nije lako pronaći pozitivan ugao i napisati osvrt.

Naši novinari su ove godine pod maskama izvještavali u nekim potpuno drugačijim uslovima, razumijevajući važnost i uticaj koji imaju mediji na društvo.

U tom novom profesionalnu izazovu, ostali smo dosljedni sebi i vama, odlučni da svoj posao radimo po standardima koje smo sebi zadali prije skoro deceniju i po.

O tome koliko smo u tome uspjeli, najbolje svjedoči vaša podrška, povjerenje koje nam iskazujete svaki dan tako što nas čitate, posjećujete i podržavate. Na tome vam beskrajno hvala, jer ste pokazali da je objektivnost na cijeni, nepristrasnost u modi, a odgovornost vrlina koja ne gubi na snazi.

~ Vaš Mondo.ba tim ~

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dobri ste

Konceptualno po temama koje pratite - domaci sport, podizanje svijesti o brizi za zivotinje, talenti, skretanje paznje na goruci problem, razliciti stavovi bez da se neko od citalaca ko drugacije misli ponizi, sve je to sasvim pristojno. Dobri ste. Nema sta. Bicete i bolji jer idete nekim dobrim putem

RECENZIJE

TIPS & TRICKS