• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kad djeca nisu htjela u šetnju, prošetao sam sa Wi-Fi ruterom!" (FOTO)

Autor Miloš Delević

Šta mislite, ko je djeci više nedostajao?

 "Kad djeca nisu htjela u šetnju, prošetao sam sa Wi-Fi ruterom!" (FOTO) Izvor: Mondo / Twitter/ Printscreen/ 100Climbs

Jedna zanimljiva objava na društvenoj mreži Twitter je veoma brzo postala popularna i prikupila više od 100.000 sviđanja, ali i veliki broj komentara.

Naime, 49-godišnji Simon Voren je htio da provede kvalitetno vrijeme sa svojom djecom, sinom Rajderom (8) i ćerkom Luks (14).

Ipak, oni nisu htjeli da mu se pridruže, te je isfrustrirani tata odlučio da povede u šetnju ruter za Wi-Fi! On je potom slikao svoj ruter i podijelio fotografiju na društvenoj mreži koja je veoma brzo dobila veliki broj lajkova, ali i oko koje se povela žustra rasprava. "Djeca su odbila da nam se pridruže, te smo mi odustali od toga i umjesto njih smo poveli Wi-Fi u šetnju!" - stoji u njegovoj objavi!

"Djeca uvijek vole da budu napolju, ali istjerati ih iz kuće je najteži dieo, oni prosto ne žele da izađu nigde. Nikad do sada nisam isključio Wi-Fi, to sam uradio u datom momentu. Rajder je igrao Fortnite, dok je moja ćerka gledala Netflix. Uzeo sam ruter, stavio ga u gepek, te smo se Šarlota (žena) i ja odvezli, kako bi ruter poveli u šetnju. Nisu shvatili šta se dogodilo dok nismo otišli!" - otkrio je Voren.

Kada se vratio kući bio je prijatno iznenađen, djeca su pospremila svoj dom, da bi ih potom zatekao kako igraju Monopol. Ipak, na toj društvenoj mreži se povela i polemika oko toga da li je pretjerao, dok su neki sugerisali da je mogao ozbiljno da ugrozi odnos sa djecom. Voren je na kraju istakao da misli da je pretjerao, te da neće uraditi to ponovo, ali da je morao nešto da učini.

Drugi roditelji su mu čestitali na potezu, neki su tvrdili da i oni tako prijete svojoj djeci, ali da je do sada uvijek ostajalo na pretnjama. Pojedini komentari su zaista išli u krajnost, tako smo naišli na jedan koji smatra da će mu djeca taj potez zamjeriti, te da će pamtiti cijelog života. "Samo ih tako varajte, a jednom kada budu bili sami, neće želeti ništa sa vama!" - stoji u jednom komentaru.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS