• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Testirali smo Samsung Galaxy S21 Ultra: Najjači Galaxy S do sada, svestran i sposoban da smijeni i Note! (FOTO, VIDEO)

Autor Marko Čavić

Samsung nikad nije imao moćniju Galaxy S seriju, koja se pojavila i nikad ranije. Pogledajmo zajedno detaljno koliko je dobar najmoćniji Galaxy telefon trenutno.

 Testirali smo Samsung Galaxy S21 Ultra: Najjači Galaxy S do sada, svestran i sposoban da smijeni i Note! (FOTO, VIDEO) Izvor: Mondo/Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Kompanija Samsung napravila je polovičan uspeh modelom Galaxy S20 Ultra i to sa sigurnošću može da se kaže tek sa ove distance, godinu dana kasnije, kad je pred nama u svemu unapređen model Galaxy S21 Ultra.

Obično jedna sezona tj. godina nije dovoljno dug period da tako lako kažemo da je jedna serija bolja, ali to je utisak, koji nas prati od samog starta - od najave Galaxy S21 Ultra, preko korišćenja, do ovog samog teksta, kojim ćemo zaključiti naš još uvek svež utisak o novom flagship uređaju Samsung kompanije.

Nekako, s ove razdaljine model Galaxy S20 Ultra čini se kao nedovoljno dobro realizovana velika želja Samsung kompanije da dominira tržištem. Ono što je nama smetalo na tom telefonu, osim nekih tehničkih stvari, a što je svakako apsolutno subjektivan utisak i mišljenje, jeste tako prost i minimalistički dizajn Galaxy S20 Ultra telefona. Boje kućišta mu nisu bile ništa spektakularno, a sam telefon nije se gotovo uopšte razlikovao od druga dva iz serije. Ove sezone nije tako. Dizajnerski je distinkcija jasno napravljena, ali nije samo izgled ili boja, naravno, to što odvaja S21 Ultra od ostatka serije Galaxy S21.

Mešanje u Galaxy Note seriju je ono što je najvažnije na novom modelu.

Prvi put Galaxy S serija po svim normativima - kamera, funkcije, izgled i performanse - postaje Samsung Flagship aktuelne sezone. S Pen je podržan najzad, dolazi u dve verzije, sa i bez Pro oznake u svom imenu, a Galaxy S21 Ultra deluje tako da Samsung nije pravio apsolutno nijedan kompromis i da je želeo da tržištu konačno ponudi sve u jednom uređaju.

Naravno, da li je u tome uspeo otkrićemo do kraja ovog testa, koji počinjemo - a čime drugim, nego cenom! Samsung Galaxy S21 Ultra već je dostupan u tzv. fantomskoj sivobeloj i fantomskoj crnoj boji u slobodnoj prodaji i kod svih operatora. Cena telefona na početku prodaje je značajno smanjena u odnosu na Galaxy S20 Ultra i to je prvi korak ka boljem plasmanu na tržištu, jer smo navikli da svaki novi model donese povećanje cene.

Samsung Galaxy S21 Ultra u Srbiji košta 152.990 dinara, odnosno oko 1.300 evra, što je oko 121 evro povoljnije, nego Galaxy S20 Ultra na početku prodaje prošle godine. Ista ta Ultra, ali sa 16 GB RAM-a i 512 GB za podatke koštaće vas 1.500 evra ili, ako vam je u dinarima draže - 176.990 RSD.

Anketa

Da li ćete kupiti neki Galaxy S21 telefon?

  • Ne.

    20% (1)

  • Da.

    20% (1)

  • Čekaću da cena padne.

    60% (3)

Da li ćete kupiti neki Galaxy S21 telefon?

Rezultati

Ostanite s nama do kraja, jer smo ovde dali tek uvodne naznake o ovom uređaju, a o drugim pojedinostima imate priliku da čitate na sledećim stranicama-poglavljima. Ukoliko ovaj test pratite na desktopu koristite opciju NASTAVAK ČLANKA u donjem, desnom uglu, a ako ovaj tekst čitate na aplikaciji ili preko telefona - zanemarite ovu poslednju rečenicu!

Pa, da krenemo - hajde da detaljno upoznamo Samsung Galaxy S21 Ultra mobilni telefon i otkrijemo šta je sve novo u odnosu na prethodnu generaciju doneo i/ili unapredio, kao i koje su glavne odlike ovog neverovatno crnog smartfona

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS