• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Playstation stiže na Steam: Još mnogo PS ekskluziva za PC, otkrivaju tragovi

Autor Miloš Delević

Odlična prodaja Horizon Zero Dawn uvjerila čelnike kompanije Sony da pruže šansu PC tržištu!

 Playstation stiže na Steam: Još mnogo PS ekskluziva za PC, otkrivaju tragovi Izvor: SmartLife / Steam

Konačno se na Steam platformi pojavila zvanična prodavnica video igara PlayStation Studios.

Ovakvu odluku je Sony donio povodom plasiranja video igre Days Gone za računare, ona će još svega nekoliko nedjelja ostati ekskluziva PlayStation 4 konzole.

Treba istaći da je Sony već izdao Horizon Zero Dawn za PC i da je ta igra odlično prošla kod publike, u prvom mjesecu je prodato više od 710.000 primjeraka što je sličan rezulatat video igre The Witcher 3. Sve ukazuje da je Sony zadovoljan ovim brojevima, a u zvaničnoj prodavnici njihovog studija se mogu naći još dvije video igre.

Ono što je interesantnije od samih tih igara je to da su otkrili koliki broj stvar će biti dostupan za kupovinu. Kada uđete u njihovu stranicu, pa kliknete na dugme About, primjetićete da tamo stoji broj 41 pod kategorijom My Games. Ne vjerujemo da će Sony plasirati toliko igara, već jednom kada se vratite na početni ekran primjetićete da je već 28 naslova dostupno, uključujući tri igre i 21. ekspanziju.

Jednostavnom računicom u narednom periodu nam ostaje 12 nepoznatih naslova, pošto znamo da će Days Gone uskoro izaći. Ono što je poznato je da Days Gone neće imati nikakve dodatne misije, to jest ekspanzije, ali pretpostavljamo da će imati dodatna kozmetička pakovanja.

Ipak, ne očekujemo da će video igre Helldivers, Predator Hunting Grounds (preostala dva naslova) i Days Gone dobiti novi DLC u budućnosti, a čak i da dobiju ne vjerujemo da će popuniti svih 12 mjesta. Postoji velika šansa da će se na Steam-u pojaviti još video igara programera iz PlayStation Studios, a kako su te informacije dostupne na stranici About, to znači da ih je Sony već registrovao na Steam platformi!

Džim Rajan, šef Playstation divizije je za The Wired otkrio da PlayStation Studios sprema više od 25 novih video igara od čega će polovina pripadati novim franšizama, to jest biće potpuno nove priče. Ipak, očekujemo da će jedna od tih 25 igara izaći u skorije vrijeme, ali se one neće pojaviti na računarima, već će PC igrači morati da sačekaju na iste i to ko zna koliko!

Days Gone video (MobIT)
Izvor: PlayStation

 (Mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS