• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najmoćniji Huawei telefon stiže 29. jula: Zakazana Huawei P50 premijera nakon više od 4 mjeseca čekanja

Autor Marko Čavić

Huawei je konačno odredio datum premijere P50 serije - 29. jul.

 Najmoćniji Huawei telefon stiže 29. jula: Zakazana Huawei P50 premijera nakon više od 4 mjeseca čekanja Izvor: SmartLife / Huawei

Direktor ogranka kompanije Huawei za potrošačku elektroniku Ričard Ju objavio je na svom profilu Weibo da će Huawei P50 serija premijeru imati 29. jula.

Očekuje nas, kao i uvijek do sada, nova era mobilne fotografije, ali će Huawei P50 serija biti iskorak u odnosu na ranije modele i po drugim stvarima.

Možda će vas zanimati

Za sada nije jasno koliko će tačno Huawei telefona P50 predstaviti.

Trebalo bi da upoznamo makar četiri, po tradiciji - Huawei P50, Huawei P50 Lite, Huawei P50 Pro i Huawei P50 Pro+, ali nijedan od tih modela nije zvanično potvrđen.

Ono što se, takođe šuška ovih dana na internetu jeste da će Huawei P50 biti mješavina samo 4G i 5G uređaja, kao i da će koristiti i Kirin 9000 i Snapdragon 888 čipsetove. Ovakva situacija izazvana je američkim zabranama koje su još uvijek na snazi.

Za sada nije poznato ni mnogo toga od hardvera. Šuškalo se o kamera senzoru veličine jednog inča, koji proizvodi kompanija Sony, kao i o potpuno novom 1/1,18“ senzoru ultraširoke kamere. Punjenje će biti brzinom od makar 66 vati, a ono što je gotovo izvjesno jeste da će telefon biti dostupan sa dvojakim operativnim sistemom - HarmonyOS 2.0 i Android 10 sa EMUI 11 ili novijim korisničkim okruženjem.

Ovo ne znači da će telefon moći da radi sa oba sistem istovremeno, nego da će korisnik biti u mogućnosti da odluči koji želi da instalira na svoj uređaj.

(Mondo.rs)

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS