• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samsung ukida svoj najmoćniji telefon: Vrijeme je za nešto novo i još bolje…

Autor Vesna Kerkez

U osvit susreta sa Galaxy S22 serijom Samsung gasi prodaju svog dosadašnjeg najmoćnijeg telefona.

 Samsung ukida svoj najmoćniji telefon: Vrijeme je za nešto novo i još bolje… Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Kompanija Samsung odlučila je da na mnogim tržištima širom svijeta napravi radikalan rez u vezi sa svojom dosadašnjom ponudom.

Kako bi korisnike preusmjerio na nove Samsung Galaxy S22 modele, Samsung ja odlučio da na brojnim tržištima širom svijeta, a kako prenose The Verge, GSMArena, PhoneArena i mnogi drugi mediji s kredibilitetom, odlučio da povuče Galaxy S21 Ultra iz prodaje.

Samsung Galaxy S21 i Samsung Galaxy S21+ i dalje ostaju u ponudi, ali će se najmoćniji Galaxy model trenutno povući kako bi napravio mjesto za Galaxy S22 Ultra.

Samsung Srbija nije najavila ovako nešto niti sa sigurnošću možemo da vam kažemo da se ovo odnosi i na naše tržište, ali se na sajtu više ne nalaze domaći operatori, nijedan od tri ranije u ponudi, a za kupovinu su izlistane samo četiri IT prodavnice, što je opet manje, nego što je bilo ranije. Ovo se poklapa sa najavama iz inostranstva, koje kažu da će se u prodaji naći još neka količina telefona koja je ranije naručena ili stigla u prodaju, a kad se to rasproda nove se neće naručivati.

Samsung Francuska, Njemačka, SAD, Kanada, Velika Britanija, Australija i mnoge druge zvanične lokacije širom svijeta čak više ni nemaju Galaxy S21 Ultra u ponudi, pa je izvjesno da je odluka kompanije globalna, ne samo lokalna, iako o njoj niko ne govori zvanično.

Ako još uvijek razmatrate kupovinu Samsung Galaxy S21 Ultra podsjećamo vas na naš detaljan test u kojem smo obuhvatili sve aspekte telefona, posebno softver i kameru, a odluku o kupovini donesite što prije. Prema sadašnjem stanju, dan pred premijeru S22 Ultra, zvanična cijena modela od Galaxy S21 Ultra sa 128 GB memorije je 1.300 evra, a cijena modela od 256 GB je 1.360 evra, oba u crnoj boji.

Ova odluka, bez obzira na to da li obuhvata region odmah ili kasnije, ima logike i sa stanovišta biznisa i sa stanovišta trenutne situacije sa lancem snabdijevanja, koji je u prekidu još uvijek usljed nedostatka različitih komponenti.

(MONDO) 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS