• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gasi se HBO Max - stiže nova i bolja aplikacija

Autor Dušan Volaš

Kompanija Warner Bros Discovery nije zadovoljna performansama HBO Max aplikacije.

 Gasi se HBO Max Izvor: HBO Max

Aplikacija HBO Max ponekad ne funkcioniše najbolje, ali nismo sigurni da zaslužuje da bude potpuno ukinuta. 

Warner Bros Discovery planira da ukine aplikaciju HBO Max u ljeto 2023. Na jučerašnjem pozivu o zaradi, izvršni direktor David Zaslav je najavio taj potez, rekavši da kompanija planira da kombinuje HBO Max i Discovery+ aplikacije u jednu novu mega-aplikaciju koja će biti nazvana nešto potpuno novo.

Možda će vas zanimati

Zaslav kaže da će nova aplikacija kombinovati moć sadržaja HBO Max sa sadržajem i "boljom tehnologijom“Discovery+ aplikacije. "HBO Max ima konkurentan skup funkcija, ali je imao problema sa performansama i korisnicima“.

Kako će se zvati nova usluga?

Iako je Zaslav bio voljan da najavi ukidanje HBO Max aplikacije, nije išao toliko daleko da imenuje kako će se nova usluga zvati. Neki su očekivali da će HBO biti ubačen direktno u aplikaciju Discovery+ kao takozvani „kanal“ unutar aplikacije, ali izgleda da i Discovery+ takođe čeka mač - barem kao sopstvenu samostalnu aplikaciju.

"Mislimo da će taj proizvod biti vrhunski“, rekao je Zaslav, misleći na novu kombinovanu uslugu koju planira da pokrene na ljeto 2023. Izvršni direktor je primijetio da je HBO Max, uprkos tehničkim problemima, brzo porastao u brendu prepoznavanja u poređenju sa drugim servisima za striming.

To ima puno smisla, jer je HBO Max trenutno poznatiji servis za strimovanje od Discovery+. Moraćemo da sačekamo i vidimo kako će Warner Bros Discovery lansirati svoju novu uslugu, a da pritom zadrži pažnju koju je HBO Max prikupio tokom posljednjih godinu dana.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS