• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sad je zvanično: Apple predstavlja nove iPhone 14 telefone 7. septembra!

Autor Dušan Volaš

Svijet će još jednom netremice gledati premijeru - o, da, sigurni smo da je tako!

 Apple iPhone 14 premijera 7 septembra Izvor: Apple

Smijete, naravno, da ne volite Apple, ali znamo da ćete ispratiti većinu onoga što će kompanija na svom novom događaju predstaviti, jer to je tako oduvijek :) (a mnogi će jedva dočekati i da to sve uporede sa svojim omiljenim brendom telefona, uključujući Xiaomi)

Apple iPhone 14 premijera zvanično je zakazana za 7. septembar i to će biti najranija iPhone premijera još od 2016. godine (o tome zašto Apple žuri smo već pisali na linku, ne budite lenji da otkrijete i to).

Možda će vas zanimati

Ove godine iPhone će dočekati srećnici koji će moći da budu u publici u Apple Park kampusu, ali i mi ostali, koji ćemo ga pratiti onlajn.

Slika je ovakva zato što Apple (vjerujemo da je tako, ovo nije zvanično objašnjenje) planira da predstavi pravo sazvježđe novih uređaja, kojih će biti najmanje pet.

Očekujemo (valjda) četiri iPhone 14 telefona, od kojih će neki imati Apple A16 Bionic čip, a neki će imati i prethodnu generaciju, ali za sve telefone očekujemo iOS 16 i unapređene karakteristike koje uključuju (još) bolje kamere, velika poboljšanja u domenu personalizacije i privatnosti, koja nastavlja da privlači sve više korisnika ka ovim telefonima.

I ovaj događaj pratićemo zajedno na blogu uživo, kao i svaki do sada, zato vas čekamo 7. septembra u 19:00 na omiljenom mjestu!

SmartLife

Takođe, sva četiri telefona imaće novi Face ID sistem i moguće drugačiji notch koji to možda više uopšte neće ni biti, nego će imati oblik pilule, kakav sad ima Mate40 Pro, recimo, što sa sobom donosi i kvalitetnije 3D skeniranje lica i opet - više privatnosti i sigurnosti u ono što iPhone čuva o korisnicima.

Apple Watch Series 8 trebalo bi da ima makar dve verzije, od kojih će makar jedna biti Pro i već smo na šest uređaja. Ah, da, šuška se i o novom Watch SE satu, pa je to već sedam. Je li dosta, naravno da nije!

Moguće je, ali nije potvrđeno da ćemo se upoznati i sa novim Pro sluškama, Apple AirPods Pro 2, a nove iPad i Mac tablete i računare upoznaćemo tek u oktobru.

Šta vi očekujete od Apple premijere 7. septembra?

Ovako bi mogli da izgledaju iPhone 14 modeli:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS