• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samsung spremio brojna poboljšanja kamere, poznato i na koje telefone stižu

Autor Ilija Baošić

Odlična Samsung kamera postaje još bolja sa najnovijim ažuriranjem.

 Nove kamere na samsung telefonima Izvor: Samsung

Samsung je danas na svom južnokorejskom forumu objavio da će najnovije ažuriranje softvera donijeti brojna poboljšanja kamera Galaxy S22 modela. Osim boljeg kvaliteta fotografija, poboljšanja QR skenera, kompanija kaže da će i Hyperlapse video snimci biti omogućeni za telephoto kameru.

Opcija Hyperlapse u aplikaciji kamere je do sada nudila snimanje glavnim i ultraširokougaonim senzorom, ali će sada biti omogućena i za telephoto kameru. Kompanija je takođe potvrdila da je Astro Hyperlapse trenutno u razvoju - interesantna funkcija koja će korisnicima omogućiti da snimaju ubrzane videe noćnog neba.

Skener QR kodova dobija veći oblast skeniranja i ubuduće će nuditi skeniranje na dodir, za situacije kada aplikacija ne može sama da pronađe kod. Postojala je i greška koja se sada ispravlja - skeniranjem koda niste mogli jednostavno da odbacite poruku, već ste morali da zatvorite aplikaciju ili da pratiti link.

Ostala poboljšanja se tiču HDR performansi i reprodukcije boja. Dodatno, korišćenje memorije, kao i AI performanse pri snimanju i fotografisanju su takođe optimizovani, a i stabilizacija dobija dodatna poboljšanja.

Sva ova poboljšanja su namjenjena Galaxy S22, Galaxy S22+ i Galaxy S22 Ultra telefonima. Ukoliko posjedujete neki od uređaja iz Galaxy S21 serije, ažuriranje je ograničeno na poboljšanja Hyperlapse opcije i skenera QR koda.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS