• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Imate 3600 dolara na bacanje? Louis Vuitton bežični zvučnik je prava stvar za vas

Autor Ilija Baošić

Novija verzija Louis Vuitton zvučnika stiže u novoj boji, ali i po novoj cijeni.

 Kako izgleda Louis Vuitton bežični zvučnik od 3600 dolara Izvor: Louis Vuitton

Kako vam zvuči ideja kupovine bežičnog zvučnika od 3.600 evra? Upravo je to cifra koju modna kompanija traži za novi Louis Vuitton Horizon Light Up Speaker, prenosivi bluetooth zvučnik koji izgleda kao da je ispao iz nekog filma naučne fantastike.

Inspirisan LV Toupie torbom, preskupi zvučnik dolazi u obliku dvostrukog konusa, sa 12 LV inicijala, 23 poznata cvetna motiva, kao i 23 LE diode koje će osigurati jedinstveni lajt šou u ritmu muzike koja se pušta. Osvijetljena slova imena kompanije se mogu pronaći na prstenu oko uređaja, a korišćeni materijali za izradu Horizon Light Up Speaker-a su nerđajući čelik, koža i kaljeno staklo.

Ovo znači da zvučnik nije previše lagan (1 kg) i prenosiv (18 x 14 cm), iako se može poneti kao torba. Ideja dizajnera je da se okači ili postavi kao modni detalj u kući. Naravno, zbog svog oblika će uvijek biti postavljen ukrivo, a kako se ne bi otkotrljao, tu su i dve gumene stopice koje će ga zadržati u mjestu.

Ipak, kompanija tvrdi da ovaj nagnuti položaj ne znači da će kvalitet zvuka trpeti. Tu je vufer prečnika 3 inča, kao i dva drajvera od 0,75 inča, za koje Louis Vuitton kaže da ispuštaju zvuk u svim pravcima.

Za one koji žele da se istaknu na poslovnim sastancima, Louis Vuitton je u zvučnik ugradio tri mikrofona za konferencijske pozive, a uparivanje se vrši preko bluetooth veze, uz podršku za Apple AirPlay.

Zapravo, uređaj o kojem govorimo u ovom tekstu nije nov. Horizon Light Up Speaker je lansiran pre dve godine po cijeni od 2.890 dolara. Ono što je novo jeste srebrna boja, za koju Louis Vuitton očigledno smatra da opravdava skok cijene od 710 dolara.

Louis Vuitton Horizon Light Up Speaker
Izvor: Louis Vuitton.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS