• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viber se zvanično oglasio, pojasnio nova pravila i deaktivaciju naloga

Autor Ilija Baošić

Ako niste najbolje razumjeli nova pravila, Viber ih je sada zvanično pojasnio.

 Viber korisnička pravila Izvor: Viber

Nakon obavještavanja korisnika da se pravilnik Uslova korišćenja Viber servisa mijenja, kompanija Rakuten Viber je željela da korisnicima uputi zvanično pojašnjenje, a mi ga prenosimo u cjelosti:

U zvaničnom komentaru Rakuten Viber pojašnjava sledeće:

Pod ažuriranim Pravilima i uslovima - ako korisnici nastave da koriste Viber kroz sekundarni uređaj (desktop ili tablet) čak I u slučaju da su deinstalirali aplikaciju na primarnom uređaju (mobilni telefon) – biće u mogućnosti da bez bilo kakvih komplikacija nastave da koriste Viber – i njihovi podaci i istorijat prepiski će biti sačuvan u njima. Deaktivacija Viber naloga bila bi moguća jedino u slučaju da ti korisnici postanu neaktivni i na sekundarnim uređajima – i to u neodređenom periodu poslije. Drugim riječima – ako aplikacija Viber nije u aktivnom korisničkom statusu i na drugim uređajima - i ne bude ponovo instalirana u periodu od 2 nedjelje po deinstalaciji – Viber bi mogao da deaktivira dati nalog.

Izvor: Viber

U slučaju da je korisnik Vibera ovim zapravo želio da obriše svoje podatke i istorijat prepiski – prosta deinstalacija aplikacije neće biti dovoljna, što je glavna poenta pasusa u pitanju iz ažuriranih Pravila i uslova korišćenja. Naravno, Viber neće brisati naloge njegovih redovnih korisnika ni u kom slučaju, i uvodi ažurirana Pravila i uslove korišćenja kako bi dalje unapredio korisničko iskustvo i održi najviše standard privatnosti i bezbjednosti svojih korisnika u aplikaciji.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:09
Samsung Galaxy Z Flip5
Izvor: Samsung
Izvor: Samsung

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS