• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ažurirajte svoj iPhone: Apple riješio problem sa pregrijevanjem

Autor Ilija Baošić

Ukoliko još uvijek niste dobili notifikaciju, sami pokrenite proces ažuriranja na iOS 17.0.3 verziju.

 iPhone iOS 17 0 3 ažuriranje problem sa pregrijevanjem Izvor: Unsplash

Apple je izbacio novu nadogradnju za svoje uređaje, u kojoj se posebno pozabavio rješavanjem problema sa pregrijavanjem iPhone 15 modela.

Podsetimo, korisnici su masovno prijavljivali da se njihovi novi telefoni pregrijavaju prilikom upotrebe i punjenja, do te mjere da je držanje iPhone 15 uređaja u ruci postajalo izuzetno neprijatno.

Izvor: SMARTLife

Apple se početkom nedjelje zvanično oglasio i uvjerio korisnike da problem neće izazvati kvar, da je softverske prirode, kao i da će u najbržem roku biti zakrpljen. Upravo to se sada i desilo, pa svi iPhone korisnici mogu odmah da ažuriraju svoj operativni sistem na najnoviju verziju - iOS 17.0.3.

Evo šta gigant iz Kupertina kaže o ažuriranju: "Ovo ažuriranje pružna važne ispravke bagova, sigurnosne zakrpe i bavi se problemom zbog kog je iPhone radio toplije nego što se očekivalo".

Ovo ažuriranje se bavi isključivo problemom u samom operativnom sistemu, a Apple je već naglasio da do pregrijavanja može da dođe i zbog neoptimizovanih aplikacija, što je u momentu zvaničnog oglašavanja uključivalo imena kao što su Instagram, Asphalt 9 i Uber. Instagram i Uber su već ažurirani kako bi bolje funkcionisali na novom hardveru, ali Asphalt 9 još uvijek nije.

Dakle, ukoliko koristite neki od iPhone 15 ili iPhone 15 Pro uređaja, obavezno ažurirajte svoj telefon. Ukoliko još uvijek niste dobili notifikaciju, možete sami posetiti Settings > General > Software Update, sačekati da se nadogradnja učita, a zatim dodirnuti "Update Now" dugme.

Nažalost, ukoliko i vi imate problem sa pucketanjem i zveckanjem zvučnika, moraćete da se strpite još neko vrijeme da Apple to popravi.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:15
iPhone 15 Pro se pregreva
Izvor: Twitter / @itz_mohitverma
Izvor: Twitter / @itz_mohitverma

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS