• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potvrđen Huawei nova 11 SE – stiže mnogo brže nego što očekujete

Na zvaničnoj Huawei stranici na društvenoj mreži Weibo nema nikakvih informacija o predstavljanju nova 11 SE telefona, ali se promotivna fotografija već pojavila u nekoliko online prodavnica

 Huawei nova 11 SE Izvor: Huawei

Nakon što se, početkom prošle nedjelje, na internetu pojavio promo materijal za njega, Huawei je danas objavio i zvaničan datum lansiranja nova 11 SE telefona.

Huawei nova 11 SE stiže u utorak 31. oktobra, odnosno sutra. Uređaj nosi fabričku oznaku BON-AL00 i prema Geekbench listingu, stiže sa Android 12 operativnim sistemom, 8GB RAM-a i "LTE-only" čipsetom.

Tip procestora nije izričito naveden, ali je gotovo izvijesno da je riječ o osmojezgarnom čipu sa četiri jezgra sa radnim taktom od 2,4GHz i još četiri koja rade na 1,9GHz. Takav opis odgovara Qualcomm-ovom Snapdragon-u 680, piše GSM Arena.

I pored toga što na zvaničnoj stranici kompanije Huaweina kineskoj društvenoj mreži Weibo nema nikakvih informacija o predstavljanju telefona, promotivna fotografija koja najavljuje njegov dolazak već je primjećena u nekoliko online, ali i "pravih" prodavnica.

Očekuje se da će uređaj imati glavnu kameru od 108MP i selfi kameru i 32MP. Sa debiljnom od samo 7,39 milimetara, nova 11 SE će biti veoma tanak telefon.

Telefon dolazi bez 5G mogućnosti. Cene će biti saopštene sutra, a svakako se očekuje da će biti prilično pristupačne. Još uvijek nije poznato da li će se i kada Huawei nova 11 SE pojavili na tržištima u Evropi.

BONUS VIDEO:

HUAWEI WATCH GT 4
Izvor: YouTube / Huawei Mobile

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS