• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo su Pixel 9 i Pixel 9 Pro: Evo kako će izgledati novi Google telefoni, stižu dvije velike promjene

Autor Ilija Baošić

Novi oblik ostrva kamere i ravan dizajn, pogledajte kako će izgledati Google Pixel 9 serija.

 Procurio izgled Google Pixel 9 i Pixel 9 Pro Izvor: OnLeaks / 91mobiles

Google je početkom oktobra 2023. lansirao svoje najnovije Pixel telefone, a iako se ne očekuje da će nova serija biti lansirana još osam ili devet mjeseci, izgled Pixel 9 i Pixel 9 Pro telefona je već procurio.

Slike koje ćete u nastavku videti su renderi izrađeni na osnovu informacija koje je obezbijedio OnLeaks, a koje su objavili sajtovi 91mobiles i MySmartPrice. Još uvek je rano da budemo potpuno sigurni u njihovu vjerodostojnost, ali OnLeaks nas do sada nije razočarao, a njegovi renderi Galaxy S24 serije i Xiaomi 14 telefona su se pokazali kao tačni.

Zato, hajde da vidimo šta već sada znamo o Pixel 9 telefonima.

Google Pixel 9: Dvije velike promjene

Izvor: OnLeaks / 91mobiles

Pixel 9 je manji uređaj u najnovijoj seriji Google telefona, a već po njegovom izgledu se mogu vidjeti dve najveće promjene u dizajnu.

Nakon što su najnoviji Samsung flagship telefoni izravnati sa svih strana, izgleda da ni Google nije uspio da odoli "ajfonizaciji" svojih uređaja, te Pixel 9 dolazi sa ravnim ivicama rama i ravnom poleđinom - prva velika promjena.

Navodno, dimenzije uređaja će iznositi 152,9 x 71,9 x 8,5 mm, a prednja strana će biti rezervisana za displej dijagonale od 6,1 inča, sa izrezom selfi kamere u sredini gornjeg dijela ekrana.

Međutim, za razliku od prethodne dvije generacije, sistem kamera više neće biti smješten u izdignutu traku koja se prostire celom širinom, već će se naći u nešto užem ostrvu koje će se izdizati 3,5 mm iznad površine kućišta.

Upravo u sistemu kamera nailazimo na drugu veliku promjenu, jer će to ovaj put biti sistem trostrukih, a ne dvostrukih kamera, u koji će Google dodati telefoto modul. Nažalost, još uvijek nije poznato koji su drugi senzori ovog sistema.

Google Pixel 9 Pro: Ono najbolje

Izvor: OnLeaks / MySmartPrice

Pixel 9 Pro je uređaj za koji je Google rezervisao najbolje karakteristike koje će kupcima moći da ponudi - od ekrana do sistema kamera.

Kao i osnovni model, Pixel 9 Pro donosi ravne ivice, ravnu poleđinu i novo ostrvo sistema kamera koje je izdignuto 3,5 mm iznad kućišta telefona. Ipak, u pitanju je veći uređaj, čije dimenzije će iznositi 162,7 x 76,6 x 8,5 mm, dok će ekran navodno biti dijagonale od 6,5 inča.

Još uvijek je rano reći kakve promene donosi sistem kamera na poleđini, ali rane informacije otkrivaju da ćemo vidjeti periskopski modul, kao i da će glavna kamera imati promjenljivi otvor blende.

Google Pixel 9 Pro procurio izgled
Izvor: MySmartPrice

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS